a

Darbe girişimi Sultangazili gençlerin hayatına mal oldu

Yaşanan darbe teşebbüsüne karşı tepkilerini göstermek için Atatürk Hava Alanına gitmek için yola çıkan Sultangazili arkadaş, geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.

FETÖ üyesi bazı rütbeli askerlerin giriştiği darbe girişimi esnasında vatandaşları demokrasiye sahip çıkmaya çağıran; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine yola çıkan 2 genç, trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.
cats
Darbe girişimine karşı demokrasiyi savunmak adına sokaklara dökülen vatandaşlar, Ak Parti İl Başkanlığı ve Cumhurbaşkanının çağrısı üzerine Atatürk Hava Alanına akın ederken, Sultangazi – 75. Yıl Mahallesinden bir motorla yola çıkan iki arkadaş Ferdi Yurduseven ve Hikmet Baysal trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.

Sinop nüfusuna kayıtlı Ferdi Yurduseven ve Kastamonu nüfusuna kayıtlı Hikmet Baysal’ın cenazeleri yakınlarının göz yaşları arasında ebedi ikametgahlarına uğurlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de demokrasi nöbeti sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.