a

Sultangazi’de demokrasi nöbeti sürüyor

Sultangazi’de vatandaşlar, 15 Temmuz Cuma gecesi hayata geçirilmek istenen darbe girişimine karşı başlattığı demokrasi nöbetine devam ediyor.

Darbe girişimine karşı sokağa dökülen Sultangazililer, darbe girişimine karşı tek yürek olduklarını gösterdiler. Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlaları önünde gerçekleşen demokrasi nöbetlerinde, kışlada görevli askerler Türkiye’de gerçekleşen bu vahim gelişmeden duyduğu derin üzüntüyü belirttiler.

Kışla önünde gerçekleşen demokrasi nöbetlerine Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri de zaman zaman katıldılar. Dün Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlaları önünde tutulan demokrasi nöbetine katılan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve beraberindekiler, kışla önünde nöbet tutan askerileri ziyaret etti. Beraberinde getirdikleri bisküvileri burada asker ve polise ikram eden Başkan Suzan Dağlar Civan, askerler ile sohbet etti. Demokrasi nöbetinde güzel ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

IMG_9007

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, demokrasi nöbetine katılan ve meydanlardan günlerdir ayrılmayan kalabalık ile tek tek görüşerek böylesine zor bir süreçte kendilerini yalnız bırakmadıkları için vatandaşlara teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Spor Camiasından Destek Ziyareti