a

Çoşkunoğlu; ‘Sultangazi’de Kamu Kurumlarını Karasinekler İstila Etmişti’

Sultangazi Belediye Meclisi’nin Haziran ayı 1. oturumu yapıldı. Oturumu meclis Başkanvekili Hacı Orhan yönetti. Ramazan ayının ilk yapılan toplantıda 15 maddenin yanı sıra, CHP Grubunun sunduğu önergeler konuşuldu.

Gündem dışı söz alan Ak Parti ve CHP Grup sözcüleri tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlamasıyla başlayan meclis toplantısında, verilen önergelere geçildi.  CHP Grup Başkanvekili Sait Çoşkunoğlu Kurban Bayramı’na 3 ay kalmasına rağmen yaptığı çalışmayı meclis gündemine taşıdı ve her yıl Esentepe Mahallesi Halk Ekmek Fabrikası’nın yanında kurulan kurban satış ve kesim merkezinin Bu yıl başka bir yerde kurulmasını talep etti. Çoşkunoğlu, “Henüz 3 ay olmasına rağmen Kurbanlık alanı için yeni bir yer bulunmasını arz ediyorum.” Dedi.

DEMİR, “VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ”

CHP Başkanvekili Sait Çoşkunoğlu’nun sözlü önergesine cevap veren Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir, “Kurban bir dini vecibedir. 100 bin metrekare alan üzerine kurulan İstanbul en büyük kurban satış ve kesim merkezi bizim ilçemizdedir. İlçemizde bu çapta başka büyük bir alan yok. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da gerçekten özür dileriz. Veteriner müdürlüğümüz daha önce yaptığı ilaçlama ile oluşan kokuyu yüzde 50 azalttı. Bu sene veteriner müdürlüğümüz çevreye yayılan kokuyu azaltmak için daha farklı bir şey deneyecek. Bu konuda tek başarısız olduğumuz nokta nakliye kamyonlarına bir çözüm bulamamızdır.” Diye cevap verdi.

sultangazi-meclisi-haziran-ayı-toplantısı1

ÇOŞKUNOĞLU, “KAMU KURUMLARINI KARASİNEKLER İSTİLA ETMİŞTİ”

Mustafa Demir’in bu açıklamalarından sonra tekrar söz isteyen CHP Grup Başkanvekili Sait Çoşkunoğlu, “Mustafa Başkan yumuşatarak, uzatarak o kadar güzel anlatıyor ki, bizim kurbanlık alanı konusunda İslami değerlere karşı sarf ettiğimiz sözlerimiz yok. CHP Grubu olarak biz şunu söylüyoruz. Kurbanlık alanı artık şehrin göbeği olmuş. Hükümet Konağı, Belediye binası bu alan yakın yerdedirler. Geçen Kurban Bayramı’nda tüm kamu binalarını karasinekler istila etmişti. İlçemizde boş alan çok. Bu konuda değerlendirilebilecek çok nokta var.” Diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Sait Çoşkunoğlu’nun sunduğu sözlü önerge oy birliği ile başkanlık makamına havale edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Etkinlik alanında ilk çaylar içildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.