a

ÇİĞDER’den Sait Aybak’a Tam Destek

Ak Parti’den Adıyaman ve İzmir’de Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan işadamı Sait Aybak’a İstanbul’da bulunan hemşerilerinden tam destek geldi.

 

Merkezi Sultangazi’de bulunan Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde şubeleri bulunan Batalbey Çiğköfte’nin yanı sıra tekstil sektöründe de Batalbey ismiyle faaliyetlerini yürüten Batalbey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, memleketi Adıyaman ve İzmir’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

IMG_2144

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim öncesi Ak Parti’den Adıyaman ve İzmir Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Batalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak’a Yönetim Kurulu Ğyesi olduğu İstanbul Etsiz Çiğköfteciler ve Esnaf Sanatkârlar Derneği düzenlediği programda tam destek verdi. Programa Adıyaman menşeli birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ve işadamları da katılarak Aybak’a destek sundular.

IMG_2147

Ömer Turan Başkanlığında ki kısa adı ÇİĞDER olan İstanbul Etsiz Çiğköfteciler ve Esnaf Sanatkârlar Derneği’nin Cebeci Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde düzenledikleri kahvaltılı programa ayrıca; Ak Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz, Sincik Gönüllüler Derneği Başkanı Cemil Keskin, AKYAD Başkan yardımcısı Mustafa Tosun, Adıyaman Sanatçılar ve Medya Derneği Başkanı İbrahim Tatlıses, Yusufhan Derneği Başkanı Mehmet Karakuş, Canbeyler Derneği Başkanı Abdülbaki Durmuş, Düdan Derneği Başkanı Hasan Yaşar, Sincik Kooperatif Başkanı Ali Çetin ve Çiğder Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

IMG_2149

Programın açılış konuşmasını ev sahibi ÇİĞDER Başkanı Ömer Turan, hemşerileri Sait Aybak’ı Milletvekili olarak görmek istediklerini belirtti. Programa katılan STK temsilcileri ise yaptıkları konuşmalarda Sait Aybak’a tam destek sundular.

cats

Ak Parti Milletvekili aday adayı Sait Aybak, desteklerinden dolayı ÇİĞDER Yönetimine ve STK temsilcilerine teşekkür ederek, neden aday adayı olduğunu açıkladı. Ak Parti’nin 13 yılda yaptığı hizmetlerle Türk siyaset tarihine damga vurduğunu belirten Aybak, bu hizmet sürecine katkıda bulunmak için Milletvekilliğine talip olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Halkımız istikrarlı yaşamaktan yana tavır alır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.