a

Halkımız istikrarlı yaşamaktan yana tavır alır

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde, Ak Parti’nin büyük bir başarılı ile sandıktan tek başına iktidar olarak çıkacağını söyledi.

 

Emin Haber’e konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, 7 Haziran genel seçimleri sonrasında koalisyon görüşmelerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun diğer siyasi partilere yaptığı teklifleri ve koalisyon kurma arzusunu yakından takip ettiğini belirterek, “Ben 1 Kasım seçimlerinin istikrar ve güven bakımından çok büyük önem arz ettiğine inanıyorum. Türkiye çok zengin yer altı kaynakları olan bir ülke değil. Dolayısıyla ülkemizin performansıyla, enerjisiyle ve uyumu ile ancak kalkınabileceğine inanıyorum. Ülkemiz için hayırlı olduğuna inandığım bu seçimde ben yine Ak Parti’nin büyük bir başarı ile çıkacağına inanıyorum. Çünkü halkımız her zaman uyumlu çalışmaktan ve istikrarlı yaşamaktan yana tavır alır.” dedi.

 

Kaosların Türkiye’yi her zaman geriye götürdüğüne vurgu yapan Başkan Altunay, “Aramızdaki bazı çatışmaların, kavgaların, kaosların ülkemizi ileriye değil, her zaman geriye götüreceğini biliyorum. Onun için biz bu manada vatandaş ve yöneticiler olarak birleştirici, uzlaştırıcı ve bir araya getirici olmak için gayret sarf etmemiz lazım. Hiç kimseyi kötüleyerek değil, tam tersine ‘ben daha çok ne yapabilirim’ anlayışıyla sahaya çıkmamız lazım. ‘Daha çok nasıl üretebilirim’ anlayışıyla çalışmamız lazım. Çünkü gençler bizden gelecek bekliyor. Gençler bu ülkede daha rahat yaşamak istiyor. Bu ülke ile gurur duymak istiyor. Onların saygı duyacağı, gurur duyacağı ve övüneceği bir ülke haline gelmek için bize de çalışmak ve üretmek düşüyor.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor 0- Çengelköyspor 0