a

ÇİĞDER’de Sait Aybak Dönemi

Merkezi Sultangazi’de bulunan İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği’nde görev değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Ömer Turan, görevini Başkanvekili Sait Aybak’a devretti.

 Sultan OĞUZ’un Haberi… Yaklaşık iki yıldır ÇİĞDER Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Ömer Turan, iş yoğunluğu sebebiyle görevini Battalbey Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak’a devretti.

ÖMER TURAN; “ÇİĞDER KİŞİLERİN ÇIKARLARI ÜZERİNE KURULMADI”

Çakır kahvaltı Salonları Cebeci Şubesi’nde bir araya gelen ÇİĞDER Yönetimi, yaşanan görev değişikliğini kamuoyu ile paylaştı. Başkanlık görevini Sait Aybak’a devreden Ömer Turan, “Özel sebeplerden ve iş yoğunluğundan dolayı derneğimizin daha aktif olması için başkanlık görevimi yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Başkanvekilimiz Sayın Sait Aybak’a devrettim.  Derneğimizin dayanışması adına bende yeni başkanımız Sait Bey’in yönetiminde yer alıp her konuda destek olacağım. Derneğimiz kişi yada kişilerin çıkarları üzerine kurulmadı. Amacımız sektörümüzü daha iyi tanıtmak, aktif olarak kamuoyunda hissettirmektir.”dedi.

ÇİĞDER-Sait-AybakIMG_7042

SAİT AYBAK; “YÖNETİMDE DEĞİŞİM YAŞANACAK”

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Sait Aybak ise, “Bugün burada sektörümüzün daha güçlenmesi adına bir görev değişimi oldu. Kısa bir süre mevcut yönetimle devam edeceğiz. Ancak derneğimizin çıkarları düşünülerek yönetimimizde ilerleyen günlerde değişim söz konusudur. Ben şahsım adına emeklerinden dolayı Ömer Turan’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” İfadelerini kullandı.

ÇİĞDER-Sait-AybakIMG_7036

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ferdi Hoca

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.