a

CHP'ye Has Parti'den Katılım

Kapatılan Has Parti üyesi bir grup Cumhuriyet Hal Partisi’ne katıldı. Sultangazi’de düzenlenen mini bir törenle eski Has Partililere rozetlerini CHP İlçe Başkan Yardımcıları Selma Taştekin ve Hakkı Kayaoğlu taktı. Has Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeki Kılıçaslan’ın da katıldığı mini törende konuşan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Selma Taştekin, “Sultangazi’de zor bir dönemde göreve geldik. Yeri geldik taşlandık, yeri geldik hakaretlere maruz kaldık. Dinsiz parti söylemleri içerisinde Sultangazi’de siyaset yapmaya çalıştık. Halka bir türlü kendimizi anlatamadık. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel başkan olmasıyla birlikte halka açıldık. Kendimizi halka anlattık.” Dedi.







Resmi bayramlarda Atatürk büstü olmayan Sultangazi’de alternatif programlar düzenlediklerini söyleyen Taştekin, “Yaptığımız çalışmalarla Sultangazi’de CHP’nin var olduğunu insanlar önemsemeye başladılar. İlçemiz için zor bir bölge olduğu söylenir. Biz zor diye bir kenara çekilmedik. Her zaman insanlarımızın arasında yer alarak bu zorluğu aşmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalarla ilkleri yaptığımıza inanıyorum. Gençlerimizin önünü açan bir yönetim duruşu sergiledik. Başarılamayacak birçok şeyi başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.

CHP’ye katılan Has Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeki Kılılçaslan ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarını doğru bulduğunu ve bunu hep beraber halka anlatacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Binali Bulut; Bel Altı siyaset yapmayacağız