a

Binali Bulut; Bel Altı siyaset yapmayacağız

Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Binali Bulut STK temsilcileri ile biraraya geldi. Erzurumlu Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantıda konuşan Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Binali Bulut,25 yıl Kanada'da yaşadığını ve geride güzel izler bıraktığını söyledi.

 

Yurtdışı deneyimlerini Sultangazi'de hizmete dönüştürmek istediğini ifade eden Bulut, “Çevre ile ilgili Sultangazi’de çok ciddi sorunlar var. Su ana kadar seçmenin oyu alınsın diye kalıcı hizmetler yerine yaz-boz isler yapılmış. Biz buna son vereceğiz. Kalıcı hizmetler yapacağız. Sağlığı tehdit eden sanayileşmeye ilçemizde izin vermeyeceğiz. Temel amacımız Sultangazi'ye yeni bir vizyon katmaktır. Biz bunun için yola çıktık. Biz buraya geldiğimiz zaman hakkaniyet ölçüleri adaletli olacak”dedi.

 


 

Herkesin demokratik bir ülkede yaşadığını belirten Binali Bulut şeffaf bir belediyeciliğe imza atacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı bazı hizmetlerden dolayı eleştiren Bulut,”Bel altı siyaset yapmayacağız” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Sultangazi Adayının Açıklanma Tarihi