a

CHP ve HDP’den Tebrik

Sultangazi Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Av. Hacı Orhan başkanlığında gerçekleşti.

 

Toplantı da söz alan CHP Grup Sözcüsü Sait Çoşkunoğlu ve HDP Meclis Üyesi Ali Yurt, 1 Kasım seçimlerinde seçimlerin de yüzde 49, 34 oy oranı alarak iktidar olan Ak Parti’yi bu başarısından dolayı kutladılar.

 

Gündem dışı söz alan CHP Grup Sözcüsü Sait Çoşkunoğlu,“1 Kasım seçimlerini kazasız, belasız geride bıraktık. Halkımız yetkiyi bu seçimde Ak Parti’ye verdi. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde hoşgörü ve demokrasinin en üst düzeye çekileceği, barışında perçinleşeceği bir dönemi ülkemiz inşallah yaşar.” Dedi.

 

HDP Meclis Üyesi Ali Yurt ise, “1 Kasım seçimleri ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Ak Parti grubunu tebrik ediyorum. İnşallah barış ve çözüm sürecine tekrar dönülür. Kan, gözyaşının ülkemizin gündeminden bir an önce çıkmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Muhalefet partilerinin temsilcilerine yapmış oldukları temennilerden dolayı teşekkür eden Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir, “1 Kasım seçimleri ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Muhalefet grubundaki arkadaşlarımızın temennilerine teşekkür ediyorum. Burada hizmet için bulunuyoruz. Ve iktidarlar da hizmet içindir. 13 yıllık iktidarın hizmetine vatandaşımız oy vermiştir. Halkımıza da bu konuda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz yine hizmet için, şımarmadan yolumuza devam edeceğiz. Hizmet ediyoruz zaten. Halkımız bunu Sultangazi’de de çok yüksek bir oranla takdir etmiştir.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti İstanbul’da Büyük Bir Çıkış Yakaladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.