a

CHP kartını yırttı Ak Parti'ye geçti

CHP ÜYE KARTINI YIRTTI

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu’nun,  Ataşehir Çorum Kargılılar Derneğini ziyaretinde Topu’nun konuşması sonrası CHP Ataşehir Meclis Üyesi Adayı Metin Savaşkan, cebindeki üye kartını çıkararak yırttı ve AK Parti’ye geçtiğini açıkladı.

‘HİZMETİN ADRESİ CHP DEĞİL AK PARTİ’

Savaşkan yaptığı açıklamada, “CHP üyesiyim. Ataşehir CHP Meclis Üyesi Adayıyım.  Ama sürekli insanların hakkının yendiğini görüyorum. Allah o yedikleri hakları zehir zıkkım olarak çıkarsın. CHP kadrolarının önceliği halka hizmet değil kendi menfaatleri ve koltukları. Son günlerde CHP’de belediye başkan adaylıklarıyla ilgili süreç beni rahatsız etti. Ataşehir’e en iyi hizmet edecek anlayış AK Parti anlayışıdır. Umarım Ataşehir değişime evet der. Bu anlayışla bundan sonra AK Parti çatısı altında Ataşehir’e hizmet etmek istiyorum’’ dedi.

‘ATAŞEHİR 1,5 AY SONRA EMİN ELLERDE OLACAK’



Metin Savaşkan’ın ardından konuşan AK Parti Ataşehir Beldiye Başkan Adayı Nimetullah Topu ise yaptığı açıklamada, “Ataşehir 5 yıldır yanlış ellerde vakit kaybetmektedir. Şu an Ataşehir Belediyemizde hizmet  değil, sorun üreten  bir yönetim işbaşındadır. Ancak kimse merak etmesin Ataşehir’in hizmete kavuşmasına 1,5 ay kalmıştır. Ataşehir’i layık olduğu yere getirmek için, dev projelerle, dinamik ekibimiz, vizyonumuz, inancımızla inşaallah  gümbür gümbür eliyoruz. İşte dün Büyük Birlik Partili arkadaşlarımızın ardından bugün de Metin Bey AK Parti saflarına katıldı. Çünkü hizmetin yeri AK Parti’dir. Bu gerçeği görerek yol arkadaşımız olan, aramıza katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ÇORUMLULARDAN ANLAMLI PANKARTLAR

Konuşmanın ardından AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, CHP Üyelik kartını yırtan Metin Savaşkan’a AK Parti rozeti taktı.  Öte yandan Çorum Kargılılar Derneği üyeleri de “Ataşehir’i aklayacağız”, “Çorumlular seninle”  yazdıkları pankart ve flamalarla Topu’ya olan desteklerini açıkça ortaya koydular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'nin İlk Başörtülü Muhtar Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.