a

Celal Adan ve İlker Doğanyılmaz'dan SANKO Çıkartması

MHP Sultangazi Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz esnaf ziyaretlerine devam ederken Sultangazi'de çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. Bugün MHP Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras, MHP İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililerden oluşan kalabalık bir heyetle Sanko Oto Tamirciler Sitesi asnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı. İlker Doğanyılmaz belediye başkanı seçilmesiyle göreve başladığında yapacağı projelerini anlattı.

Sultangazi sınırları içerisinde hizmet veren oto tamircilerinin sorunlarının çoğuna halkın içinden birisi olarak vakıf olduğunu söyleyen MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz, site esnafından destek istedi. Hzimet yarışında Sultangazililere en iyi hizmeti vereceğine inandığı için bu yola çıktığını ifade eden Doğanyılmaz, “Sizlerin desteğiyle bu yolda başarıya ulaşacağıma inanıyorum” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise İstanbul'da sürpriz partinin MHP olacağını söyledi. Partisinin Sultangazi Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz'ın bilki, birikim ve tecrübesine dikkat çeken Adan, “Sultangazi gibi genç bir ilçeye genç başkan adayımız İlker Doğanyılmaz yakışır. Bilki ve tecrübesiyle şimdiden Sultangazililerin gönlünde taht kurduğuna bugün ziyaret etmiş olduğumuz SANKO Oto Tamirciler sitesinde de bunu gördük” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Şen: “Milli Marş Diye Çocuk Şarkısı Okudular”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.