a

Cahit Altunay'ın Hızına Yetişilmiyor

Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'ın hızına yetişmek neredeyse imkansız. Çalışmalarına sabah saat 10.00’da başlayan Altunay, gün içinde esnaf ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra çay sohbetinde kadınlarla biraraya geliyor.



Başkan Altunay'ın bugünkü durağı ise 50. Yıl Mahallesi idi. 50. Yıl Mahallesi'nde büyük ilgi gören Altunay, hız kesmeden projelerini anlatıyor, seçmenle Meclis üyesi adaylarını tanıştırıyor.

İŞTE 50. YIL MAHALLESİ'NDE OBJEKTİFLERE YANSIYANLAR

Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay ilçenin en büyük mahallesi olan 50. Yıl Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının Başkan Altunay'a eşlik ettiği 50. Yıl Mahallesi esnaf ziyaretinde vatandaşlar Altunay'a büyük ilgi gösterdi. Bazı vatandaşların ve çocukların Belediye Başkanı Cahit Altunay ile hatıra fotoğrafı çektirmek istemeleri ise gözlerden kaçmadı.

“Çay sohbetleri”

Belediye Başkanı Cahit Altunay 50.Yıl Mahallesi'nde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinin yanı sıra İlçe Kadın Kolları'nın 50. Yıl Mahallesi seçim irtibat bürosunda düzenlediği “çay sohbetleri” ne de katıldı.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen'in açılış konuşmasıyla başlayan “Çay sohbetleri” programına katılan mahalleli kadınlar Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı bir dönem daha istediklerini ve desteklerini söylediler.

“İlknur Altunay farkı”



Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın en büyük destekçileri eşi İlknur Altunay ve kızı Berna Altunay 50. Yıl Mahallesi'nde de yalnız bırakmadılar. Başkan Altunay'ın eşi İlknur Altunay kendi elleriyle hazırladığı hamur kızartmasını (Çörek) teşkilat mensuplarına ikram etti.

50. Yıl Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerini yoğun bir tempoda gün boyu sürdüren Başkan Altunay, diğer siyasi partilerin seçim irtibat bürolarını da ziyaret etti. CHP'nin seçim irtibat bürosuda ziyaret kapsamında “pas” geçilmedi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay son olarakta seçim gezilerinde aldığı tepkilerden son derece memnun olduklarını, halkın desteği ile seçimden rekorla çıkacaklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Savaşkan'ın Yerine Ertan Öztürk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.