a

Cahit Altunay Minibüse Bindi

30 Mart yerel seçimlerine 2 ay kala Sultangazi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay 1. Cebeci Caddesine adeta çıkarma yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve beraberindeki partililerle birlikte 1. Cebeci Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Altunay'a 2. dönem için esnaftan tam destek geldi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 1. Cebeci Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette objektiflere unutulmayacak kareler yansıdı.

“Altunay eski günleri andı”



Belediye Başkanı Cahit Altunay esnaf ziyaretinin yanı sıra, direksiyon başına geçerek eski günleri de andı. Siyasete atılmadan önce bir süre kendilerine ait minibüs hattında şoför olarak çalıştığı bilinen Başkan Altunay, direksiyon başına geçerek eski günleri andı. Direksiyon başına geçen Başkan Altunay bir süre minibüs kaptanıyla sohbet etti.

“Oy kullanmak için umre ziyaretini iptal etti”



1. Cebeci Caddesi'nde esnfları ziyaret eden Belediye Başkanı Cahit Altunay kimi zaman dert dinledi, kimi zaman sorunları not aldırdı. Esnafların tam desteğini alan Başkan Altunay'a esnaf büyük ilgi gösterdi. Ahmet Keleşoğlu adlı esnaf ise oy kullanmak için umre ziyaretini ertelediğini söyledi. Oyunu ise Ak Parti'ye vereceğini ifade etti.

“Oyum Ak Parti'ye”



30 Mart yerel seçimlerinde yüzlerce gençte ilk defa oy kullanacaklar. Başkan Altunay'ın yaptığı ziyaret esnasında tanıştığı Emre Hisar bu gençlerden biriydi. Emre Hisar ilk defa oy kullanacağını ve oyunu Ak Parti'ye vereceğini söyledi.

“Çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı”



Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın bir önceki ziyaretlerinde olduğu gibi 1. Cebeci Caddesi'nde gerçeklştirmiş olduğu ziyarette çalışma arkadaşları yine yalnız bırakmadı. Partililerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ve Hacı Orhan, Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Basın Danışmanı Fazıl Ergüt ziyaret boyunca bir an olsun Başkan Altunay yalnız bırakmadılar.

Yapılan ziyaret Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu ve Basın Danışmanı Fazıl Ergüt tarafından Başkan Altunay'a ait Facebook ve Twitter hesaplarından anında paylaşıldı.

Belediye Başkanı Cahit Altunay neşeli bir şekilde 1. Cebeci Caddesi'nde gün içerisindeki ziyaretlerini tamamlarken, objektiflere ise bu şekilde yansıdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Fedai Karakol; Gaziosmanpaşa’yı Kazanacağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.