a

Fedai Karakol; Gaziosmanpaşa’yı Kazanacağız

Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Fedai Karakol, 30 Mart yerel seçimlerine parti olarak hazır olduklarını söyledi. İlçede esnaf, STK ve ev ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyen Karakol, “Hedefimiz Gaziosmanpaşa’da kazanmak” dedi.

BBP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Karakol, “Partili arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demenden çalışıyoruz. Ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinlerken, esnaf ziyaretleriyle ilçe esnafının öneri ve isteklerini dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde partimize ve bize karşı gösterilen ilgi bizleri son derece memnun ediyor.” ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa’da mezarlıkların dahi riskli alan ilan edilerek ranta dönüştürüldüğünü belirtten Karakol, “1999 Marmara depreminden sonra İstanbul’da Gaziosmanpaşa güven anlamında 1. sıradaydı. Ama kentsel dönüşüm başladıktan sonra mezarlıklar dahi ilçemizde riskli alana dönüştürülmeye başlandı. Halkımız bu konuda ciddi anlamda rahatsız. Gittiğimiz her yerde halkımız bu rahatsızlığını dile getiriyor.” şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa’nın sorunlarından birinin trafik olduğuna dikkat çeken Karakol, ilçede bütün anayolların İSPARK’ a devredildiğini ve burdan büyük bir rant sağlandığını söyledi. İlçede otopark alanının bulunmadığını söyleyen BBP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Fedai Karakol, “Gaziosmanpaşa’da iktidara geldiğimizde önceliğimiz trafik sorunu olacaktır.” dedi.

Engelli vatandaşlara yönelik projesini de Eminhaber aracılığıyla açıklayan Karakol, en büyük hedefinin ilçeye Engeliler Sarayı’nı kazandırmak olduğunu söyledi. Bayanlara yönelik Kültür Merkezi projesinin de hedefleri arasında olduğunu ifade eden Karakol, “Bayanlarımıza yönelik Kültür Merkezimiz de sauna, havuz, fitnes, çocuk oyun parkı, sinema salonu ve birçok hizmet yer alacak. Ayrıca halkımızın rahatça faydalanabileceği sosyal tesisler de projelerimiz arasında yer alıyor.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Akpınar SEDE Projesini Anlattı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.