a

Bunları Biliyor musunuz? (Sultangazi Siyasi Magazin)

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız’ı Sultangazi’de tanımayan yoktur. Daha çok Uzakdoğu sporu ile tanınan Ahmet Yıldız’ın hayvan sevgisi ise görenleri şaşırtıyor.




Siyasetteki üslubu ile takdir toplayan Ahmet Yıldız’ın Kangal köpeklerine olan ilgisini sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ki kişisel sayfasında paylaştığı fotoğraflarla öğreniyoruz. Doğa fotoğraflarının da yer aldığı fotoğraf albümünde Yıldız’ın Toraman adını verdiği Kangal köpeği ile objektiflere yansıyan görüntüsü görenleri hayran bırakıyor…


Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş’ı hiç böyle görmediniz?


Kamuoyu siyasetçileri hep ciddi üslupları ile tanır. CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’ı diğer siyasetçilerden ayıran en büyük özelliği doğal olması. Sultangazi’de her kesim tarafından sevilen ve sayılan Boztaş’ın sanata olan ilgisini ise çok az kişi bilir.


CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın en büyük hobisi ise Türk Halk Müziği.  İşte Ali Boztaş’ın sesinden ‘Aramıza Girdi Dağlar Denizler’



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İSEDER Vali Mutlu'ya Projelerini Anlattı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.