a

İSEDER Vali Mutlu'ya Projelerini Anlattı

Kısa adı İSEDER olan İstanbul Esnaf Ve Sanatkarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Altan,yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Mutlu tarafından sıcak bir şekilde karşılanan İSEDER Yönetimi,Vali Mutlu'yla tek tek tanışma fırsatı buldu.

Ziyarette derneğin çalışmalarını anlatan Genel Başkan Ramazan Altan,esnafların kendilerine kamu kurumlarının sağlamış olduğu fırsatlardan habersiz olduklarından dolayı,başta İŞKUR,KOSGEP ve Kalkınma Ajansının şartlı veya şartsız olarak desteklerini düzenledikleri konferans,seminer ve panelle esnafları bilgilendirdiklerini söyledi.

Gelen yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek ilgilenen ve bilgi alan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,”Sultangazi çok sık gittiğim ve çok hızlı gelişen bir ilçe.Her gittiğimizde de bir açılış bir etkinlik için gidiyoruz.Tabi bu bizi mutlu ediyor.İlçenin sorunlarını biliyoruz ve elimizden gelen desteği de vermeye çalışıyoruz.Sizin çalışmalarınız da çok güzel.Esnafların güçlenmesi demek ekonominin güçlenmesi iyi gitmesi demektir.Sivil toplum kuruluşları güzel faaliyetler yapıyor.İyi ,yetenekli,temiz insanların önder olması ülkeyi ileriye götürür”dedi.

Çok sıcak geçen ziyaret sonunda İSEDER Genel Başkanı Ramazan Altan ,Vali Mutlu'ya Sultangazi Halk Eğitim Merkezinde ki kursiyerlerin yaptıkları çok güzel bir eser takdim etti.

İstanbul Valiliğine bağlı AFAD Radyo'ya da konuk olan İSEDER Genel Başkanı Ramazan Altan,esnafların sorunlarını ve derneğin çalışmalarını anlattı.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Derdiyok; Sultangazili Müteaahitler Generaller Ordusudur

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.