a

Böyle şerefsizler var şimdi değil mi?

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Meclisteki yemin törenine değindi.

 

Cübbeli Ahmet Hoca çok sert konuştu. Meclisteki yemin törenine değinen Cübbeli Ahmet Hoca, HDP’li ve Ermeni vekillere gönderme yaparak ağır hakaretlerde bulundu.

 

“ERMENİ DÖLLERİ”

 

Mecliste 25. Dönem Milletvekillerinin yemin törenini gündemine alan Cübbeli Ahmet Hoca, namus ve şeref üzerine yemin edilmesiyle ilgili “Adama diyorsun ki şerefin üzerine yemin et, adam şerefsiz. Böyle şerefsizler var şimdi değil mi? Ermeni dölleri var. Yahudi anlaşmalıları var.” Dedi.

 

“DİNSİZ KİTAPSIZLAR”

 

İsim vermeden HDP’yi ve HDP’li Milletvekillerini ağır hakaretlerde bulunan Cübbeli Ahmet Hoca,“E şimdi yemin edecek. Gidecek Meclis’e namusuma ve şerefime yemin ederim… Dinsiz kitapsız. Memleketi bölmek için uğraşıyorsun, vatanı bölmek için uğraşıyorsun, namusun ve şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sana şimdi şerefli denebilir mi? Tam şerefsiz. Amma velakin kimseden bahsetmiyorum yani genel konuşuyorum. Kim memleketi, vatanı bölme niyetindeyse ondan bahsediyorum. Ben değilim diyene zaten laf dokunmuyor. Sen ne gocunuyorsun ki.” Diye konuştu.

Cübbeli ahmet hoca-milletvekili yeminleri-

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kimler Görevden Alınacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.