a

Kimler Görevden Alınacak?

Gazeteci- Yazar Süleyman Özışık, Ak Parti’de yaşanacak olan revizyonun önümüzdeki Pazartesi günü başlanacağını duyurdu.

 

7 Haziran genel seçimlerinde büyük oranda oy kaybederek tek başına iktidar şansını yitiren AK Parti’de önümüzdeki günlerde yenilenme süreci başlayacak. Ak Parti kulislerine yakın bir isim olan Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık bu revizyonun 14 ilde Pazartesi günü başlayacağını kişisel Facebook hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Özışık, Ak Parti’de büyük hayal kırıklığına sebep olan 14 İl Başkanının görevden alınacağını ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından Pazartesi günü görevden alınacak olan İl Başkanlarına kararın tebliğ edileceğini iddia etti.

ak parti-revizyon

Revizyon ile ilgili bir başka iddiayı ise yine Ak Parti kulislerine yakın olan “Başkentçi” rumuzlu Twitter hesabı duyurdu.

 

Revizyon kapsamında Ak Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul’un bazı ilçelerinde İl ve İlçe Başkanlıklarında ki Yürütme ve yönetim kurulunda yaşanacağını açıkladı.

capture-20150625-025907 capture-20150625-030020

Tüm Yorumlar (1)
  • alper
    9 yıl önce
    0 0

    aylarca yazdık,söyledik ama bir Allah kuluda dinlemedi,Kahramanmaraş il teşkilatı tamamen paralelci kaynıyor,adamlar kendini kamufle etmişler Akparti kaybetsin diye ellerinden geleni yapıyorlar,bu paralelci teşkilata rağmen Kahramanmaraş halkının sağduyusu ve reise olan muhabbet nedeniyle yine ilk üçe girdik ama gel görki bu teşkilatla,bu adamlarla bu iş olmaz arkadaşım olmaz,

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İSAD Geleneği Bozmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.