a

Metamfetamin tehlikesi

Birçok hayatı karartan ve ölümüne sebep olan bonzaiden sonra şimdide metamfetamin tehlikesi başladı.

 

Sultangazi’de hayat karartan Bonzai’den sonra şimdi de metamfetamin tehlikesi başladı.  Bonzai’den sonra metamfetamin maddesinin Sultangazi’de satışı arttı. Sultangazi’de inanılmaz düzeyde yaygınlaşan ve satışı artan metamfetamin Kısaca “med” olarak adlandırılıyor.  Bu madde, özellikle kemikleri eritip dişleri döküyor.

 

Adının açıklanmasını istemeyen bir Emniyet görevlisi “Bonzainin yanında şimdi bir de metamfetamin tehlikesi baş gösterdi. İnanılmaz hızlı arttı.” Dedi.

 

Bonzai gibi 2 liraya her yerde ekmek gibi satılan sentetik uyuşturucu madde olan metamfetaminin diğer uyuşturucu maddelerinden daha tehlikeli olduğunu belirten Emniyet görevlisi, “Maalesef Sultangazi gene bunun merkezi. Bu maddeyi kullananların ağzında diş kalmıyor. Bir operasyonda bu med olarak adlandırılan metamfetamin bağımlısı bir genci gözaltına aldık. Ve İmplant yapmak için Vakıf Gureba Hastanesi’nde gönderdik. Hastane yetkilileri ‘çene kemikleri eridiği için yapamayız’ dediler. Med böyle bir madde. Bonzai öldürüyor. Bu öldürmeyip gencecik çocukları eritiyor, kemik bırakmıyor vücutta.” Diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tartışma Yaratacak Savunma

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.