a

Biz bu ilçenin gerçek sahipleriyiz

Sultangazi Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlediği ’15 Temmuz Anma Etkinlikleri’nin ikinci gününe Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yaptığı konuşma damga vurdu. Kürsüden adeta Sultangazililerle dertleşen Başkan Cahit Altunay, ‘fitnecilere’ mesaj verdi, halktan destek istedi.

Anma etkilikleri kapsamında Sultangazililere seslenen Belediye Başkanı Cahit Altunay,  “Bizi birbirimize düşürmek isteyenler var.Dedi. Meydanı dolduran yüzlerce Sultangaizliyi fitne ve fesattan uzak durmaya davet eden Başkan Altunay, kendisi aleyhinde üretilen dedikodular olduğunu ve bunu da ülke geneline yaymak isteyenlerin olduğunu söyledi.

İşte Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın o açıklamaları;

“OYUNLARA GELMEYELİM”

“Ne olur fitne, fesattan uzak duralım. Sürekli birbirimiz aleyhine dedikodu üretip, bu ilçede, bu ülkede bunu yaymak isteyenler var. Bu oyunlara gelmeyelim. Sosyal medyada bunlara çok dikkat edelim, alet olmayalım. Bir bakıyorsunuz alakası olmayan şeyleri birilerine yakıştırabiliyorlar. Herkese anlatmak mümkün değil. Ama Allah biliyor, bizim kendimizden şüphemiz yok. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Allah’ın izni ile bir şeyi istiyoruz, yaptığımız çalışmalarda, bundan sonra yapacağımız çalışmalarda sizden tek bir isteğimiz var. O da ‘Allah razı olsun’ derseniz, en büyük ödülü bize verirsiniz.

“BİZİM ADIMIZI KULLANARAK REKLAM YAPMAK İSTİYORLAR”

İstediğiniz partiye oy verebilirsiniz, dünya görüşünüz faklı olabilir, hayat anlayışınız farklı olabilir. Ama doğruları söylemek sizi bundan alıkoymasın, gerçekleri görmek asla bunlardan sizi uzaklaştırmasın. O gözle bakarsak güzel görürüz. Güzel bakan, güzel görür. İnşallah Sultangazi’de bir kardeşlik örneğini yeniden Türkiye’nin her safına yayalım.

Herkesin gözü burada. Bir olay çıkması için buraya bakıyorlar. Buradan servis ediyorlar. Bizim adımızı kullanarak daha fazla reklam yapmak istiyorlar. Hayır, biz bu ilçenin, bu toprakların gerçek sahipleriyiz. Biz burada kardeşçe yaşarsak huzurluyuz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir halk o gece geleceğine sahip çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.