a

BBP Sultangazi'de vira bismillah dedi

BBP Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Bilal Toplu gençlerle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

BBP Gençlik Kolları Başkanı Bilal Toplu’nun daveti üzerine gençlerin toplantısına katılan BBP Sultangazi İlçe Başkanı Şükrü Demir gençlere yönelik yaptığı konuşmada “yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde halkımızın her zaman teveccühünü kazanmış olan Büyük Birlik Partisinin bayrağı altında seçimlere Hakan Yıldırım’ın Başkan Adaylığında ve meclis üyeleri adaylarımızla gireceğimiz bu seçimlerin en büyük sorumluluğu sizlerin sırtında.



Siz genç kardeşlerimiz Sultangazi’nin girmediği bir karış alanı kalmadan terleyeceğiz. 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında, şuanda Sultangazili hemşerilerimizin partimize gösterdiği yoğun ilgisiyle de en azından meclis bizi temsil edecek arkadaşlarımız olacaktır” dedi.

BBP Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Bilal Toplu, bu akşam gençlik kollarının yönetimini oluşturacak arkadaşlarla birlikte ilk startımızı vermiş olacağız. Allah’ın izniyle bu seçimlerde yaklaşık aktif 400 genç kardeşlerimizle sahada olup, partime olarak da 600 genç kardeşim rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizdiği yolda çalışmalarını yapacaktır diyerek inanarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SP Adayı Akpınar İddialı Konuştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.