a

SP Adayı Akpınar İddialı Konuştu

Yemekli düzenlenen toplantıya  Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Adem Aydın, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Çavuş, AGD Sultangazi Şube Başkanı Hasan Çelik  ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması yapan Saadet partisi Sultangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Aydın, Türkiye'de gençliğin yozlaştırıldığını ve yıpratıldığını söyledi. Ahlak ve maneviyetın yok edildiğini belirten Aydın, “Türkiye’de son 10 yılda yaşanan dejenerasyon hat safhaya ulaşmıştır.  Etrafımıza baktığımız zaman Sultangazi’mizde, İstanbul’umuz da ülkemizde ve dünyamızda gençlerin ne durumda olduklarını yakınen gözlerimizle görerek şahit oluyoruz. Bunun için biz Saadet Partisi gençliği olarak insanlarımıza 5 temel özelliği yerleştirmeliyiz. Birincisi, inanç sahibi olmalarını sağlamak, ikincisi iman sahibi olmalarını sağlamak, üçüncüsü hikmet sahibi olmasını sağlamak, dördüncüsü aksiyon sahibi olmasını sağlamak, beşinci madde ise güzel ahlak sahibi olmasını sağlamaktır.

İşte bizler Saadet Partisi gençliği, milli görüş gençliği olarak  böyle gençler yetiştirmek için çalışmalarımızı gayretlerimizi her gün daha da artan heyecanımızla sürdürüyor ve başarıya elhamdülillah ulaşıyoruz. Bu ulvi davada siz değerli genç kardeşlerimin yapacağı aksiyon dolu hamlelerle saadet sancağını Sultangazi belediyemizin en yüksek burçlarına dikeceğiz inşallah. Sonuna kadar kararımız Akpınar ve Akpınar'la Sultangazi kazanacaktır inşallah’ dedi.

Daha sonra bir selamlama konuşması yapan Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, “Bir seçimin arifesindeyiz İnşaallah gençliğimizle beraber Sultangazimizde gençliğimizin desteği ve çalışmalarıyla 30 Mart sabahına Sultangazi’yi fethetmiş olarak gireceğiz. Gün geçtikçe gençlerimiz İslamdan uzaklaştırılıyor. Bununla beraber günümüz belediyeleri ister iktidar partisi belediyesi olsun ister muhalefet belediyeleri kendi elleriyle gençliğimizi dejenere eden yozlaştıran programlar yaparak bu milletin özünü, ruh kökünü değiştirmeye bozmaya çalışıyorlar.  Hem de bizim halkımızın verdiği vergilerle yapılıyor bunlar. Ama inşallah bizler çalışacağız önce yerel seçimlerde ilk hamlemizi yaparak Sultangazi’yi ardından da genel seçimlerde Allahın izniyle iktidara yürüyeceğiz.

Eğer belediyelerde yolsuzluğu,  rüşveti, adam kayırmayı, çarpık yapılaşmayı önlemek istiyorsak yeniden milli görüş belediyeciliğini iktidara taşıyarak; aşkla, temiz siyaset, şeffaf belediyeciliği yeniden aktif hale getireceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yucak Yol Arkadaşlarını Unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.