a

Bayrak direkleri niçin halen dikilmedi?

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, yayınladığı basın açıklamasında, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Sultangazi Belediyesi Cevher Dudayev Hizmet Tesisleri’nde 1 yıl önce yapılan çalışmalardan dolayı sökülen bayrak direklerinin yeniden dikilmesini ve Türk Bayrağı’nın asılmasını istedi.

 

Açıklamasında “Cevher Dudayev Hizmet Tesisleri’nde ki bayrak direklerinin niçin halen dikilmedi?” sorusunu yönelten MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel,  yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

“Sultangazi Belediyesi’ne ait Cevher Dudayev Hizmet Tesisleri’nde çalışmalardan dolayı kaldırılan bayrak direkleri 1 yılı geçmesine rağmen hala yerine dikilmedi. Daha önce İlçe Başkanımız Yusuf Özel’in konuyu sosyal medyadan dile getirmesine rağmen belediye yetkililerinden açıklama beklemesi sonuçsuz kalmıştır. Seçim çalışmalarından dolayı siyasi partilerin tesis etrafında ve özellikle Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan hanımefendinin alana birçok kez gitmesine rağmen Türk Bayrağı’nın asılı olmadığını fark etmemiştir. Bu konu bizleri düşünmeye itmiştir. Sorumlularında bir an önce konunun gereğini yapmalarını, kamuoyunu ve İsmetpaşa mahallesi sakinlerini aydınlatmaları bekliyoruz. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstanbul’da gökyüzü kapkara oldu!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.