a

İstanbul’da gökyüzü kapkara oldu!

Meteoroloji’nin uyarısının ardından İstanbul semaları yağmur bulutları ile kaplandı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmelere göre bölgede devam eden yağışların etkisini arttırarak Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kuvvetli yağışlara neden olmasının beklendiğini açıkladı. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok bölümü için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

 

İSTANBUL’DA HAVA KARARDI

 

Saat 14:30 sıralarında İstanbul semalarına çöken yağmur bulutları şehri gece görüntüsüne bürüdü. Kentin bazı bölgelerinde de yağmur başladı.

 

SADECE İSTANBUL DEĞİL

 

Son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Muğla, Kırşehir, Aksaray, Sivas, Trabzon, Rize, Artvin ve Elazığ çevreleri ile Antalya’nın iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 dereceği artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da gökyüzü kapkara oldu!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kızına işkence yapıp Facebook’ta paylaştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.