a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Başkan Dursun’a ilk destek açıklaması Suzan Dağlar Civan’dan geldi

Başkan Dursun’a ilk destek açıklaması Suzan Dağlar Civan’dan geldi

Partisi tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilecek olan Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a ilk destek açıklaması, bir dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Suzan Dağlar Civan’dan geldi. Civan, “Abdurrahman Başkan Sultangazi’de gelişimin adı olmuştur” dedi.

2024 yerel seçimlerinden partisi tarafından yeniden aday gösterilecek olan Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a ilk destek açıklaması geldi. Bir dönem Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı görevini yürüten, kamuoyunun yakından tanıdığı Suzan Dağlar Civan, Dursun’un Sultangazi için büyük bir şans olduğunu ve seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla gelişimin adı olduğunu söyledi.

Dursun’un, halka hizmet şiarıyla Sultangazi Belediyesi’nin çıtasını yükselttiğini söyleyen Civan, “Abdurrahman Başkan bu dönemde Sultangazi’nin marka değerini yukarılara taşıyarak, çok sayıda projeye imza atmıştır. Sultangazi halkının kendisine emanet ettiği mevkiyi en iyi şekilde temsil etmiş, bu anlayışla da hizmetlerini sürdürmüştür. Belediye kaynaklarını halkın çıkarları doğrultusunda en iyi şekilde kullanıp, bugün borçsuz bir belediye haline getirmiştir. Kültür merkezleri, sosyal yaşam alanları, ana kucağı gibi sayısız hizmetleri ile takdir toplamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Abdurrahman başkanımızı destekliyor, her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti Başkan Dursun’u Yeniden Aday Gösterecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.