a

Ak Parti Başkan Dursun’u Yeniden Aday Gösterecek

31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru gidilirken, kamuyounda Sultangazi’de Belediye Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, yeniden aday gösterilecek mi? merak konusu oldu.

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin adayı gösterilen ve seçimi kazanan Abdurrahman Dursun, ilk döneminde birçok başarılı projeye imza attı. Belediyenin borçlarını sıfırlayarak, birçok önemli ihaleyi de iptal ederek, çok sayıda hizmet aracını Sultangazi Belediyesi’ne kazandırdı. Kamu kaynaklarını iyi bir şekilde kullanarak, Sultangazililerin emanetine sahip çıkan Başkan Dursun, ilk döneminde hiçbir kamu bankası veya özel bankalardan tek kuruş kredi almadan belediyenin kendi öz kaynaklarını kullanarak, halka hizmet etti. Yine, Dursun döneminde Sultangazi Belediyesi, tek kuruş faiz ödemeyen bir belediye olma konumuna geldi.

2019 yerel seçimlerinde 77 proje vaadi bulunan Başkan Dursun, bu vaatlerini tek tek yerine getirirken, vaatleri dışında da birçok önemli çalışmaya imza attı.

Eğitim, spor ve sosyal yaşam alanları başta olmak üzere birçok projeyi Sultangazililerin hizmetine sunan Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partisi Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

BAŞKAN KESKİN: “ZAFER PARTİSİ BİRLİKTELİK NOKTASIDIR!”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.