a

Başkan Cahit Altunay Binali Yıldırım’ı tebrik etti

Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı kutladı. Gözlem Gazetesi’ne konuşan Başkan Altunay, “Partimiz Ak Parti kurulduğu günden bugüne kadar, insanlar bir yerde olmak sevdası ile değil hakikaten uyumlu çalışma aşkında ve sevdasındalar. Bizde kişiler değişse de, dava bilincinde hiçbir değişme olmuyor. Dava şuurunda azalma söz konusu değil. Bu manada müthiş bir bağımlılık var. Kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a partimizin bütün kademelerinde inanılmaz bir teveccüh ve bağlılık var.  Dolayısıyla partimizin başına kim gelirse gelsin,  biz onun emrinde amadeyiz. Liderimize tabiyiz. O şekilde de çalışmaya devam edeceğiz. Bu Türkiye’nin hayrına oluyor.

İnanıyorum ki, huzurumuz devam ettikçe kazanan Türkiye olacak. Ama bir problem olursa kaybeden yine Türkiye olacak. İstiyoruz ki huzur devam etsin, fitne olmasın, fesat üretilmesin. Tam tersine Türkiye’nin geleceği için herkes adapte olsun. Bunun için çalışsın. Bizde bu konuda kendimizi adamışız. Hizmet bizim önceliğimiz. Sultangazi deyince benim aklıma, şu kişi, bu kişi, bunun bize katkısı nasıl olur diye düşünmüyorum. Ben hizmeti nasıl getiririm bütün derdim bu. Sultangazi’yi daha güzel noktalara nasıl taşırız?  Bütün derdim bu.

Partimizin başına kim gelirse gelsin, Türkiye sevdalısı, hizmet sevdalısı biri olacak. Ben şimdiden Başbakanımız Binali Yıldırım Bey’e başarılar diliyorum. Kendisini tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Habibler Mahallesi Paşa Torunlarına Takıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.