a

Başkan Altunay’ın Çocukluk Arkadaşı Bakın Kim Çıktı?

Ünlü İşadamı Başkan Altunay’ın arkadaşı çıktı…

Erdem Holding ve Genpa Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın çocukluk arkadaşı çıktı. Başkan Altunay ve Zeynel Abidin Erdem’in arkadaşlıkları ise bugün yapılan ziyaretle ortaya çıktı. “Hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul eden Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı bugün sürpriz bir isim ziyaret etti. Erdem Holding ve Genpa Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem Başkan Altunay’ı ziyaret etti.

Çocukluk arkadaşı olan Başkan Altunay ve Erdem eski günleri yad ettiler. Çocukluk anılarının konuşulduğu ziyarette anılarda tazelendi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Altunay çocukluk arkadaşı Erdem Holding ve Genpa Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem’e değişen ve gelişen Sultangazi’de yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

58F_IMG_6365

Yeni dönemde Sultangazi’nin İstanbul’un marka ilçesi haline geleceğini söyleyen Altunay, Zeynel Abidin Erdem’e İstanbul’un en büyük ve en modern Belediye binası olan Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi’ni gezdirerek, bina hakkında bilgi verdi.
Erdem Holding ve Genpa Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem ise çocukluk arkadaşı Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın azimli bir kişiliğe sahip olduğunu ve kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. Erdem, “Sevgili arkadaşım Cahit Altunay’ın azmine ve başarısına tanıklık eden isimlerden biriyim. Sultangazi’nin mimarı sevgili arkadaşım Cahit Altunay ile ne kadar gurur duysak azdır. Yaptığı hizmetler ve projeler ortada. Gerçekten Sultangazi kısa zamanda gözde bir ilçe haline gelmiş. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay’a Ziyaretçi Akını

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.