a

Altunay’a Ziyaretçi Akını

30 Mart seçimlerinden sonra ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay’a tebrik ziyaretleri devam ediyor…
Merkezi Sultangazi’de bulunan Adil- Ev Vakfı, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Bahat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dilediler.

30 Mart seçimlerin de sandıktan zaferler çıkan Belediye Başkanı Cahit Altunay tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

BAŞKAN ALTUNAY ADIYAMANLILARIN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

96A_adilev-cahitaltunay
Mehmet Cüneyt Saçlı başkanlığında ki Adıyaman ili ve İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri (ADİL-EV) Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ADİL-EV Vakfı Başkanı Mehmet Cüneyt Saçlı, yeni dönemde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Altunay’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, başarılar diledi.
ADİL-EV Vakfı Başkanı Mehmet Cüneyt Saçlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Altunay ise, 30 Mart yerel seçimlerinde Adıyamanlıların kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Adıyamanlıların 30 mart seçimlerinde yeniden Milli İradeye sahip çıktığını ifade eden Başkan Altunay, ADİL-EV aracılığıyla tüm Adıyamanlılara bir kez daha teşekkür etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğrafla sona erdi…

MESLEKTAŞ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı Çorumlular da ziyaret ettiler. Makam odası her gün ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Altunay’ı bugün ziyaret edenler arasında meslektaşı Çorum’a bağlı Kargı ilçesinin Belediye Başkanı Zeki Şen’de vardı. Kargı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Çelik ile beraber Başkan Altunay’ı ziyaret eden Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, yeni dönemde meslektaşına başarılar diledi.

BB4_kargibelediyebaskani-zekisen

Çorum’un Kargı ilçesinde yerel seçimlerde oyların yüzde 57’sini alarak Belediye Başkanı seçilen Zeki Şen, 30 Mart seçimlerinde rekor bir oyla ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın bilgi ve tecrübesinden yararlanarak kendisine yeni dönemde başarılar diledi.

Meslektaşı Kargı Belediye Başkanı Zeki şen ve Kargı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Altunay ise, 30 Mart seçimlerinde Kargı Belediye Başkanı seçilen Zeki Şen’e başarılar diledi.

BAHAT GRUBU’NDAN TEŞEKKÜR

bahat-hastanesi-cahitaltunay

Bahat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Bahat, Halkla İlişkiler Müdürü ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demiray Başkan Altunay’ı ziyaret eden isimler arasında yer aldılar. Bahat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat, Belediye Başkanı Cahit Altunay’a yeni dönem için başarılar dilerken, “Hastanemizin sevilen isimlerinden Ahmet Demiray’ın yeni dönemde ekibinizde yer alamsı bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultan Sofram Sultangazi’de Açıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.