a

Başkan Altunay’dan Hayırsever İş Adamlarına Teşekkür Ziyareti

“Elden Ele Yardım Merkezi” ile alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam eden Sultangazi Belediyesi, kurduğu yürekten yüreğe köprüyle yılda 8.453 bin ihtiyaç sahibine ulaşıtı. Giyimden, mutfak ve temizlik malzemelerine kadar bir çok ihtiyaç malzemesinin dağıtıldığı Elden Ele Yardım Merkezi’ne yardımda bulunan hayırsever işadamlarını Belediye Başkanı Cahit Altunay unutmadı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile birlikte hayırsever iş adamlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, yapmış oldukları yardımlardan dolayı iş adamlarına teşekkür etti. Elden Ele Yardım Merkezi’nde binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın yararlandığını belirten Başkan Altunay, alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

ELDEN ELE YARDIMMERKEZİelden-ele-yardım-merkezi ELDEN ELE YARDIMMERKEZİelden-ele-yardım-merkezi- ELDEN ELE YARDIMMERKEZİelden-ele-yardım-merkezi-1 ELDEN ELE YARDIMMERKEZİelden-ele-yardım-merkezi-3

ELDEN ELE YARDIM MERKEZİ HAKKINDA

Elden Ele Yardım Merkezi’ne başvurmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, muhtarlıklardan aldığı fakirlik kağıdıyla Sultangazi Belediyesi “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü”ne taleplerini iletiyor. Müdürlük bünyesindeki gezici ekiplerce yapılan tespitler sonucunda ihtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım kartları veriliyor. Sosyal yardım kartlarına periyodik aralıklarla ailelerin ihtiyaç durumları göz önüne alınarak krediler yükleniyor.  Elden Ele Yardım Merkezi’ne hayırseverlerin katkılarıyla gelen mağaza ürünleri barkotlanarak; piyasa değeri göz önüne alınarak kredilendiriliyor.

Elden Ele Yardım Merkezi’nde ihtiyaç sahibi aileler, istedikleri ürünleri bir mağazadan alışveriş yapar gibi kredileriyle seçip alabiliyorlar. Her aile kredisi ölçüsünde giyim, mutfak araç gereçleri vb. birçok ürünü Elden Ele Yardım Merkezi’nden giderebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Adıyaman Rüzgarı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.