a

Başkan Altunay Söz Verdi

Sultan Oğuz/ Sultangazi AK Parti İlçe Başkanlığı Nota 2 Düğün Salonun da düzenlediği programla yerel seçimde görev alacak olan sandık başı görevlileri ile müşahitlere yönelik eğitim toplantısı düzenledi. Sinevizyon gösterisi eşliğinde sandık başında nasıl bir çalışma yapacakları ile hukuki sorumlulukları açıklandığı eğitim toplantısında ayrıca geçersiz kullanılan oylarda çok dikkat edilmesi ve asla hatalara fırsat verilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda Özellikle sandık başlarında görev yapacak görevliler her türlü ihtimale karşı uyarıldı. Seçim günü sandık başında “müşahit”, “müşahit yardımcısı”yla birlikte gözlemcilerden oluşan dörder kişi görev alacak. Ayrıca, seçim mahallinde 11'er kişi, 30 Mart'ın sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için çalışacak. Görevliler muhtemel provokasyonlar ve hilelere karşı teyakkuzda olacak.

Nota 2 Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Abdullah Güler,Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Av.Murat Atım,İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu,SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, baş müşahitler ve partililer katıldı.

Eğitim toplantısında konuşan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, “Sandık bütün yaz çalışılıp harmanda hasat mevsiminden onu toplama zevkidir. Sandık 5 yılda yaptığımız çalışmaların neticesidir. Sandığı korumak bu kadar önemli ve ulvi bir görevdir” dedi. Yerel seçimde görev alacak sandık görevlilerine büyük görev düştüğünü belirten Başkan Altunay, 30 Mart yerel seçiminin Ak Parti'nin bayramı olacağını ve bu bayramı bayram gibi kutlayacaklarını söyledi.

Yerel seçimde Sultangazi'de en yüksek oyu alarak İstanbul'da birinci olacaklarını belirtten Altunay, “Gönül verdiğimiz, sevdiğimiz partinin o gün kaybedecek bir tane oyunun olmaması için elimizden gelen bütün hassasiyeti mutlaka birlikte göstermemiz gerekiyor. Partimiz ladığı oy oranıyla İstanbul'da birinci olacaktır. 30 Mart sonrası aldığımız yüksek oy oranıyla Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne koyulacak olan listede 1. sırada yer alacağımıza inanıyorum. Biz emanet aldığımız bu güzel ilçemizi en iyi şekilde korumaya gayret ettik. Görev süremiz boyunca asla bize verilen emanete ihanet etmedik.” şeklinde konuştu.

30 Mart yerel seçiminin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Bu seçim sadece belediyenin kazanılması için yapılmıyor. Bu seçim Ak Parti'nin bu güne kadar şahlanışının zirve yapması içindir. Öyle bir netice alalım ki 30 Mart günü gece saat 23.00'da balkon konuşması yapacak olan Başbakanımıza Sultangazililerin yeniden Milli İrade'ye sahip çıktıklarını gösterelim.” dedi.

Hiçbir zaman Sultangazilileri mahcup etmediklerini ifade ederek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay,5 yılda yaptıkları çalışmalarla herkesin takdirini kazandıklarını ve komşu ilçelerde bile Sultangazi'nin konuşulduğunu belirtti. Yeni dönemde Sultangazi'nin zirve yapacağını ve Sultangazi'ye hizmetlerin akacağını da sözlerine ekleyen Başkan Altunay, “30 Mart seçimlerinde Cahit Altunay veya bir başkası kazanmayacak. Kazanan Sultangazi olacak. Kazanan çocuklarımız, torunlarımız olacak. Ben ve mesai arkadaşlarımız gece gündüz çalıştık. Hafta sonlarını bile çalışarak geçridik. Bütün gücümüzü,bütün enerjimizi Sultangazi'ye harcadık. Yeni dönemde de bütün gücümüzü ve enerjimizi haracamaya söz veriyorum” diye konuştu. 

Tüm Yorumlar (2)
  • suat can
    10 yıl önce
    0 0

    30 Mart seçimlerinde Cahit Altunay veya bir başkası kazanmayacak…nasıl bir laf bu ? doğrusu şu değil mi, bu seçimlerde sadece cahit altunay ve birlikte hareket ettiği göçmenler kazanacaktır . Kazanan çocuklarımız ve torunlarımız olacak lafına katılıyorum evet göçmenlerin çocukları ve torunları kazanacak,onlara İstanbulun heryerindeki en güzel yerlerde yetişme imkanı verilecek ama Sultangazililerin çocukları yine itilip kalkılacak.

  • kemalettin
    10 yıl önce
    0 0

    Bu kadar asık suratları insanı birarada ilk defa görüyorum cenaze evinde misiniz düğün salonunda mı belli değil mübarekler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sait Çoşkunoğlu'ndan Kocaman Bir Yalan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.