a

Sait Çoşkunoğlu'ndan Kocaman Bir Yalan

Haber-Yorum: Yerel seçimlerde listelerin 1. sıra favorisi olan CHP İl Genel Meclis Üyesi Sait Çoşkunoğlu, bölgede yayın yapan bir gazeteye verdiği demeçte söylediği yalanla Sultangazililerle adeta alay etti.

Sait Çoşkunoğlu'nun gerçek yüzünü defalarca haber sitemizde gündeme getirdik. Gerçek yüzünü kamuoyuna açıkladığımız Çoşkunoğlu, yapılan haberler karşısında açıklama yapmak yerine ya tehdit yolunu denedi, yada şantaj etmeyi tercih etti. Hakkımızda ürettiği hayalli dedikodularla da yıpratmaya çalıştı. Ne tehditlerine boyun eğdik, nede şantajlarına. Öyle ki siyasi kimliğine yakışmayan tavır ve hareketlerde bulunmasına rağmen görmezden geldik.

2009 yılında Ak Parti'ye çalıştığını yazdığımızda cevap bile veremedi. Çevresine sadece yalan demekle yetindi. Bizi yalancılıkla suçlayan Çoşkunoğlu şimdi kendi kazdığı kuyuya düştü. Ve Sultangazilileri adeta aptal yerine koyarak kocaman bir yalana imza attı.

“ATTIM ORTAYA BİR YALAN. YA TUTARSA!”

Yapımı kısa bir
süreliğine duran ve şu anda ise devam eden Hacı Ayşe Ateş Kız Teknik ve
Meslek Lisesi CHP'li Sait Çoşkunoğlu'nun uyanıklığıyla yeniden gündeme
geldi. Bölgede yayın yapan bir gazeteye demeç veren Çoşkunoğlu seçime 3
gün kala reklamını yapmak isterken, inanılmaz bir yalana başvurdu.

Sultangazi
halkını yanıltmak isteyen Çoşkunoğlu bağışcı Derya Bozovalı tarafından
yaptırılan okulun CHP'nin girişimleriyle verilen önergeyle kaldığı
yerden İl Özel İdaresi tarafından yaptırıldığını belirterek, kocaman bir
YALANA başvurdu. Dün o haberi okuyan Sultangazililer ise Çoşkunoğlu'nun kocaman yalanı karşısında söyleyecek söz bulamadılar.

“İŞİN ASLI”

23 Ağustos 2011 yılında Hayırsever işkadını Derya Bozovalı tarafından annesinin adını yaşatmak için yaptırılan 40 derslikli “Hacı Ayşe Ateş Kız Teknik ve Meslek Lisesi”nin geçtiğimiz yıl (2013) bağışcı ve yüklenici firma arasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı inşaat çalışması durmuştu. İnşaat çalışmaları durdurulan Hacı Ayşe Ateş Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde bağışcı Derya Bozovalı ve yüklenici firma arasında yaşanan anlaşmazlık sona ermiş ve çalışmalar şu anda kaldığı yerden etmektedir.

“HİÇ ŞAŞIRMAYIN”

Seçimlere 1 gün kala yine bir gazetede Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın büyük uğraşları neticesinde Huzur Evi, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ve İl Özel İdaresi tarafından Sultangazi'de yapımı devam eden projeleri Çoşkunoğlu sahiplenip 'Biz önerge verdik. Yapıyorlar' açıklamalarını okursanız hiç şaşırmayın. Ama biz şimdiden söyleyelim KÜLLİYEN YALAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cahit Altunay; Anket Sandıkta Yapılır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.