a

Gaziosmanpaşa’da Öcalan standına saldırı

Gaziosmanpaşa Meydanı’nda PKK lideri Abdullah Öcalan için kurulan imza standına silahlı saldırı düzenlendi. Ülkücü bir grup tarafından düzenlendiği iddia edilen saldırıda en az iki kişi kurşunla yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır.

 

Gaziosmanpaşa meydanında, Öcalan’ın özgürlüğü talebiyle sürdürülen imza kampanyası kapsamında stant kuran BDP’liler bir grubun silahlı saldırısına uğradı.

 

30-40 ÜLKÜCÜ TEKBİR GETİREREK SALDIRDI İDDİASI

 

Ülkücülerin gerçekleştirdiği iddia edilen saldırıya, 30-40 saldırganın katıldığı bildirildi.”Tekbir” getirilerek yapılan saldırı sırasında BDP standında bulunan 10-15 kadar kişi darp edildi. Standı dağıtan grup arasında bulunan bir kişi elindeki silahla BDP’lilerin üzerine 3-4 el ateş etti.Stant görevlilerini darp eden grup, saldırıda kullandıkları silahı olay yerine atıp, ardından uzaklaştı.

gaziosmanpaşada bdpnin öcalan standına saldırı

 

YARALILARDAN BİRİ YOĞUN BAKIMDA!

Saldırıda edinilen bilgilere göre Ömer Delibaş, Cavit Umut ve Mehmet Karadağ isimli BDP’liler kurşunla yaralandı. Kanlar içerisindeki Ömer Delibaş, başından yaralı halde arkadaşları tarafından Özel Şafak Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Delibaş’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

 

Kolundan yaralanan Mehmet Karadağ ise Gaziosmanpaşa Özel Hastanesi’ne kaldırıldı. SYKP’den işçi emeklisi olan Cavit Umut’un da yaralılar arsasında olduğu öğrenildi.

 

 

Tüm Yorumlar (1)
  • turgay
    10 yıl önce
    0 0

    bu gavatlar pkk propangadası yaparken ırkçı olmuyor vatanını milletini seven savunan ırkçı oluyor emin haber safını belli et senden bu vatan hainleriyle aynı düşüncedeysen sonun aynı olmasın dikkat et

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi Savaş Alanına Döndü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.