a

Altunay ile gurur duyuyoruz

Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak Sultangazi’de katıldığı bir düğün töreninde Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay 2019 yerel seçimlerinde yeniden partisi tarafından aday gösterileceğine inandığını belirterek,  “2019 yerel seçimlerinde Cahit Altunay’ın yüksek bir oy oranıyla yeniden Belediye Başkanlığına seçileceğine inanıyorum” dedi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak haftasonu Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda düzenlenen Zeliha Kutlar ve Bayram Başar çiftinin düğün törenine katıldı.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitleri arasında yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak, burada kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Belediye Başkanı Cahit Altunay’dan övgü dolu sözlerle bahseden Adak, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere dikkat çekti.

Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak

Ankara’da olmasına rağmen Sultangazi ilçesinin kendisi için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Adak, bundan dolayı Sultangazi ve Sultangazi Belediyesi’ni takip etiğini söyledi. Adak, “Biz uzaktayız ama Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın çalışmalarını izliyoruz, duyuyoruz ve kendisiyle gurur duyuyoruz. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlama noktasında eser ortaya koyan insanlar gerçekten toplum tarafından sevilirler. Bizde bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı tebrik ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de çok büyük bir oy oranıyla yeniden seçileceğine inanıyorum.” Dedi.

Tüm Yorumlar (2)
  • serdar akdeniz
    9 yıl önce
    0 0

    bu işler polislere kaldıysa vay halimize polisler kendi işine odaklansa sanırım daha güvende bir yaşam süreriz

  • selami aydın
    9 yıl önce
    0 0

    acaba birbirlerini nereden çok iyi tanıyor olabilirler şaşırtıcı böyle bir beyanat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Milletvekili Rozetini Kızı Taktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.