a

Altunay; Bu misafirperverliği göstermemiş olsaydık belki de bu bela bize çatardı

Merkez Camii önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Suriyelilere misafirperverliğimizi göstermemiş olsaydık, belki de bu ülke bugün çok zor durumda olabilirdi” dedi.

Sultangazi’nin dört ayrı noktasında gerçekleşen demokrasi nöbeti tüm hızıyla devam ediyor. Merkez Camii önünde demokrasi nöbetin katılan Belediye Başkanı Cahit Altunay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü Yenikapı’da farklı bir şekilde ele alalım. Taçlandıralım.” Açıklamalarına hatırlatarak, “Pazar günü öyle bir miting yapalım ki, Sultangazi’de evde kimse kalmasın. Hepimiz orada olalım, dünya bu mitingi konuşsun” dedi.

“Son zamanlarda Suriyeli kardeşlerimizin bize yük olduğunu söyleyenler var.” Diyerek konuşmasını sürdüren Altunay, “Ama unutmayalım biz bu sadakayı yapmasaydık, biz bu zekatı onlara vermeseydik, biz onlara kucağımızı sonuna kadar açmasaydık, bu misafirperverliği göstermemiş olsaydık belki de bu bela bize çatardı. Belki de bu ülke bugün çok zor durumda olabilirdi. Alla-’u Teala’nın hangi duamızı kabul ettiğini biz bilemeyiz. Ama takdirin anahtarı ondadır. O bize yumuşaklılık verir, biz yaparız. Karşılığında bize böyle kurtuluşlar bahşeder.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Harun Karaca; 15 Temmuz gecesi herkes kıyama durdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.