a

Harun Karaca; 15 Temmuz gecesi herkes kıyama durdu

Sultangazi’de demokrasi nöbetinin devam ettiği noktalardan biri olan Sultançiftliği Merkez Camii önü, dün akşam yine coşkuluydu. Binlerce Sultangazilinin katılımıyla gerçekleşen demokrasi nöbetinin bu akşamki konuğu Ak Parti Milletvekili Harun Karaca idi.

Ak Parti Milletvekili Harun Karaca 15 Temmuz’dan bu yana demokrasi nöbetinde olan vatandaşlarla buluşarak, demokrasi nöbetine ortak oldu. Karaca, ilk olarak Baştabya Kışlası’nda partisinin Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir programa katıldı. Kışla önünde Sultangazili Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte nöbet tutan Karaca, daha sonra Merkez Camii önünde nöbet tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Demokrasi nöbetinde konuşan Ak Parti Milletvekili Harun Karaca, “15 Temmuz gecesi herkes kıyama durdu. Ve dünyaya büyük bir ders verdi.  Bu millet bugüne kadar bu memleketi kimseye teslim etmediği gibi, bundan sonrada teslim etmeyecektir. Sizler tarihin içinde bir tarih yazdınız. Çanakkale’de düşmana geçit vermeyenleri nasıl bugün rahmetle anıyorsak, 15 Temmuz’da bu millet vatan hainlerine geçit vermeyenlerin çocukları, torunları rahmetle anacaklar.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kurtlar Vadisi’nin Ünlü Oyuncusu Sultangazi’de Nöbette

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.