a

Altunay, 'Adıyamanlılarla güçlü bir bağımız var'

Girişimciliği ve başarıyı özendirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Yılın İşadamı ve Yılın Genç Girişimcisi’ ödül töreninde konuşan İbrahim Çağlar, 2013 yılı Türkiye ekonomisini değerlendirerek,  17 Aralık operasyonunun ekonomiye olan etkileriyle ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Darülaceze Müessese Müdürü Nevzat Bayhan ve çok sayıda işadamı katıldığı program kokteyl ile başladı.

“Türkiye ekonomisi hala dimdik ayakta”

AGİD Ekonomi panelinde konuşan İTO Başkanı İbrahim Çağlar 17 Aralık operasyonlarının devlete verdiği zararla birlikte iş adamlarının da büyük zarar gördüğünü ve hiç hoş bir tablo olmadığını vurguladı. Çağlar, “17 Aralık operasyonunu gerçekleştirenler, zannettiler ki, devleti kaosun içerisine sokarız ve Türkiye bu kaostan kurtulamaz, düşüncesine sahipti. Ekonomik olarak milyarlarca dolar kayba rağmen Türkiye dimdik ayakta durabiliyor. Bu operasyonu yapanlar hiç iyi bir şey yapmadı. Hükümetin gücüne varamadılar. Bu sıkıntılı süreçte, hükümetle beraber olacağız, omuz omuza birlikte hareket edeceğiz. Ülkemizin, iş dünyamızın geleceği için bunu yapmalıyız. ” dedi.

“Süreç 30 Mart seçimlerinde sona erer”

Dünyada artık savaşların topla, silahla değil ekonomik güçle yapıldığını belirten Çağlar, 17 Aralık operasyonları için şu mesajı verdi: “Bu sürecin zarar verdiğini hepimiz yaşıyoruz. Ancak 30 Mart seçimlerinde bu sürecin bitmesini bekliyoruz. Bitmezse iş dünyası olarak bizim bitirmemiz gerekiyor. Hızla yükselen ekonomimizi canlı tutmak, iş dünyamızın moralini bozmamak hepimizin aslı görevidir.”

Altunay, “Adıyamanlılarla güçlü bir bağımız var”

İstanbul’da nüfus olarak Adıyamanlılar’ın Sultangazi’de önemli bir yere sahip olduklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da AGİD’i kutlayarak şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden beri her zaman Adıyamanlı kardeşlerimle bir arada olmaya çalıştık. Onları her iş alanında önemli işler yaptıklarını görüyoruz. Adıyamanlı kardeşlerimin yanımızda büyük itibarı var. Bizler de elimizden geldiği kadar onların yaptıkları etkinliklere katkı sunmaya çalışıyoruz. Adıyamanlı Genç İşadamlarını da böyle üst düzey etkinlikler yaptıkları için kutluyorum.”

Konuşmaların ardından Yılın İşadamı ödülüne layık görülen İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı ve Yılın Genç Girişimcisi ödülüne layık görülen EMAN Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eman’a plaketleri takdim edildi.  

Tüm Yorumlar (2)
  • bilal
    10 yıl önce
    0 0

    işyeri açalım dedik bütün resmi evraklarımız tamam sadece bir imza atacaktın atmadın salladın taki senin persunel rüşvet isteyene kadar cahit efendi ben bir adıyamanlı olarak sana oy falan çıkmaz benim evde…

  • suatkacar
    10 yıl önce
    0 0

    sen neymişsin be adıyaman..iyi ki varsın yoksa bu ülke batar sultangazi biter.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde Hizmete Açıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.