a

Alkışlar Malkoçoğlu Mahallesi Gençlerine

Malkoçoğlu Mahallesi gençlerinin örnek davranışı. Onlar bir araya geldi ve Sultangazi’de bir ilki başardılar. Amaçları; Uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara karşı mücadele etmek…
Malkoçoğlu Mahallesi’nde gençler Sultangazi’de bir ilki gerçekleştirerek, Mahalle Gençlik Meclisi’ni hayata geçirdiler. Onların bir araya gelmesinin tek nedeni ise; Uyuşturucu, alkol ve her türlü kötü alışkanlığa karşı mücadele etmek. Mahalle Gençlik Meclisi’ni kuran gençlerin en büyük destekçileri ise aileleri ve mahalle sakinleri. İşte bu gençler ilk toplantılarını yaparak mahalle sakinlerine neden böyle bir oluşuma gittiklerini anlattılar.

10356600_530189227089509_1007985871_n

Mahalle Gençlik Meclisi’nin Başkanlığını yapan Muhammet Akay, mahalle sakinlerine ve yaşıtlarına önce yol arkadaşlarını yani Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı. İsmail Çiriş, Basri Erdoğan ve Serhat Nergiz ile bir araya gelerek kısa adı MGM olan Mahalle Gençlik Meclisi’ni kurduklarını Eminhaber’e açıklayan Başkan Muhammet Kaya, “Bizim kuruluş amacımız; yaşıtlarımızı, genç kardeşlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve topluma kazandırmaktır. Bizler uyuşturucu, alkol ve her türlü kötü alışkanlığa karşı bir mücadele başalttık. Bu mücadelemizde büyüklerimizden, mahalle esnaflarımızdan, komşularımızdan büyük bir destek aldık. Bu desteklerinin de devam edeceğini bu akşam yapmış olduğumuz toplantıda gördük. Bu toplantılarımızı düzenli olarak yaparak, destekçilerimizle fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

10331560_530189263756172_1683660626_n

Mahalle Gençlik Meclisi’nin hiçbir siyasi partinin arka bahçesi de olmadığına özellikle vurgu yapan Akay, “Gelecek yarınlarımızın teminatı olan gençliğimizin bilinçli ve iyi bir nesil olması adına böyle bir oluşuma girdik.” diye konuştu.

 

Mahalle Gençlik Meclisi’nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan İsmail Çiriş bir baba ile oğlu arasında geçen bir hikayeyi anlattı.
“Bir baba oğluna bir harita göstererek onu düzeltmesi karşılığında parka götüreceğine dair söz verir. Baba oğluna gösterdiği haritayı bir profesörün bile 1 günde düzeltemeyeciğini düşünüyordu. Ama 10 dakika sonra “Baba artık paraka gidebiliriz. Haritayı düzelttim.” sözlerini duyan baba adeta şaşkınlık yaşadı. 10 dakika içinde nasıl oldu? diye düşünen babaya oğlu ibretlik bir açıklama yapar.
‘Bana verdiğin haritanın arkasında insan resmi vardı. Onu düzeltince dünya da düzeldi.’
İşte bizlerde bunu yapmak için bir araya geldik. İnşallah bunu da başaracağız” şeklinde konuştu.

10344884_530023727106059_1707544097_n

Toplantı sonunda görüşlerine başvurduğumuz Malkoçoğlu Mahalle Muhtarı Ali Erzen, mahallesinde gençlerin bir araya gelerek tüm ilçeye örnek olacak bir davranış sergilediklerini ve bundan dolayı kendileriyle gurur duyduklarını söyledi. MGM Üyelerini tebrik eden Muhtar Erzen, maddi ve manevi her zaman bu oluşumun yanında olacağını belirtti.

 

Eminhaber olarak bizlerde uyuşturucu, alkol ve her türlü kötü alışkanlıklara karşı mücadele etmek için bir araya gelen bu arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederken kendilerini bu örnek davranışlarından dolayı alkışlıyoruz. Yine Eminhaber olarak her zaman bu oluşumun yanında ve destekçisi olduğumuzu da belirtmek isteriz.

 

10356637_530023580439407_1488783017_n

Tüm Yorumlar (2)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Siyasi İletişim Komisyonuna Yeni İsimler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.