a

Siyasi İletişim Komisyonuna Yeni İsimler

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Siyasi İletişim Komisyonu yeni üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyona giren isimler arasında 2009-2014 Kurucu Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz ve 2012 yılında gerçekleştirilen 2. Olağan kongresinde mevcut yönetime karşı Mustafa Günaydın ile birlikte hareket eden Suat Öztürk’de yer aldılar.

 

Ak Parti Sultangazi’de muhalif isimler aktif görev almaya başladılar. İlçe Başkanı Av. Murat Atım’ın talimatıyla kırgınlıklara sünger çekildi. Yener Yiğit başta olmak üzere birçok isim geçtiğimiz hafta Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın davetiyle Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonun da yer alan isimler arasında yer aldılar.

akpartisiyasiiletişim-sultangazi

2009-2014 Kurucu Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz ve eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk’e Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan tarafından teklif götürüldüğünü ve her iki isminde yapılan teklife olumlu yöne cevap verdiklerini okurlarımızla paylaşmıştık. Bugün toplanan Siyasi İletişim Komisyonun da Osman Cengiz ve Suat Öztürk’de katıldılar.

 

Selma Akın Patır Başkanlığında toplanan Ak Parti Siyasi İletişim Komisyonu yeni döneme yönelik proje ve çalışmalarını masaya yatırdı. Toplantıda 30 Mart yerel seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’ne verdiği desteklerden dolayı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nazif Ersan’a İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan tarafından plaket verildi.

 

Toplantıda konuşan Siyasi İletişim Komisyonu Başkanı Selma Akın Patır, komisyon üyeliğine katılan yeni isimlere teşekkür etti. Patır, “Komisyon olarak bundan sonra yeni katılımlarla beraber ilçemizde birçok başarılı proje ve çalışmaya imza atacağız. Halka yönelik yapacağımız çalışmalarla anılan bir komisyon olacağız” dedi.

 

Selma AkınPatır Başkanlığındaki Siyasi İletişim Komisyonu şu isimlerden oluşuyor;

 

Abdurrahman Mete, Bilal Biricik, Cumali Çakır, Gökmen Karakaş, Hacı Orhan, Hamdullah Altıntop, İsrafil Taşçı, Mehmet Çevik, Nagihan Tuna, Nazif Ersan, Oktay Şamdanlı, Osman Cengiz, Osman Ünal, Osman Yaşar, Ramazan Güler, Serpil Bozkurt, Suat Öztürk, Süleyman Oktar, Yılmaz Saka

 

Haber; Sultan OĞUZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy Milli Eğitim Müdürü Yine Değişti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.