a

Ali Aksoy; CHP Sultangazi'de Çok Güçlü

Ali Aksoy adını Sultangazi kamuoyu CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün 2. Olağan Kongresinde duydu. CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’a delege seçimleri ve kongrede destek veren Ali Aksoy, “CHP’nin iktidarı için her şeyi yaparım” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Örgütü’nün 18 Mart 2012 tarihinde yapılan 2. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı Ali Boztaş’a destek veren CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksoy ile CHP’yi konuştuk. Son günlerde ulusal basında çıkan reklamlarıyla dikkatleri üzerine çeken Aksoy, CHP’nin Ali Boztaş’la Sultangazi’de çok güçlü olduğunu ifade etti. Aktif siyasete 18 Mart 2012 tarihinde CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek başlayan Ali Aksoy, “Biz aileden CHP’liyiz” diye konuştu.


Ali Aksoy Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Cumhuriyet, diğeri CHP” sözünü hatırlatarak iki eserin birbiriyle özdeş olduğunu Cumhuriyet dendiğinde CHP’nin, CHP dendiğinde ise Cumhuriyet’in akla geldiğini belirtti. Aksoy, iyi bir CHP’li olabilmek için ilk olarak CHP’yi insanların iyi bilmeleri gerektiğini belirterek “CHP halkın bağrında kurulmuş bir partidir” diyerek her şeye tarafsız bir gözle bakabildiğini belirtti. Siyasetin gerçeklerle yapılan bir iş olduğunu dile getiren CHP Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksoy, “Siyaseti gerçekler zemininde değil de kendi hedefleri doğrultusunda yarattıkları yapay gerekçelerle sürdürmek isteyenlerin yaptığı iş soytarılıktır. O siyaset değildir. Siyaset toplum için yapılan bir iştir. Siyaset, bir insanın kendisi için yapacağı bir iş değildir. Siyaset bir görevdir. CHP Sultangazi İlçe Örgütü olarak bizlerde bu görevin bilincinde olarak çalışmalarımız o şekilde yürütüyoruz” dedi.


Ali Boztaş başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nün kısıtlı imkanlara rağmen başarılı bir çalışma grafiği çizdiğini ifade eden Aksoy, Sultangazililerin zor gününde CHP’nin yanlarında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. İyi bir siyasetçinin yaşadığı bölgenin sorunlarına hakim olarak başarıya ulaşacağını belirten Ali Aksoy, “Her ne kadar bazı çalışmalarımız basına yansımasa da bizler ileçmizde yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımızın takdirini topladık diye düşünüyorum. İsmetpaşa Mahallesi’nde çöken yolları ilk olarak CHP gündeme getirdi. Sultançifliği Mahallesi’nde evlerini su basan vatandaşlarımızı CHP hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde yaşanan taşkınları yine CHP gündeme getirerek, çözüm yolunda aracı oldu. Ve buna benzer birçok çalışmaya imza attık. Bizler seçimi düşünen bir anlayışla hareket etmiyoruz. Bizler halkımıza ne kadar hizmet edebiliriz? Sorunların da ne kadar yanında olabiliriz? Bunların hesabı içerisindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sultangazi’de üzerimize düşen görevi yaptığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.


2014 yerel seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sultangazi’de en çok konuşulan ve en çok çalışarak halk ile bütünleşen bir siyasi parti olacağını dile getirerek konuşmasını sürdüren CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksoy,“29 Mart 2014 yılı CHP’nin yılı olacaktır. Sultangazi 30 Mart 2014 sabahı Sosyal demokratların belediyecilik anlayışıyla karşılaşacak. Herkese eşit mesafede davranan, yerel yönetimlerin kapısının halka sonuna kadar açık olduğu bir anlayışla Sultangazi’yi en iyi şekilde CHP’nin yöneteceğine inanıyorum” dedi. CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksoy, ‘2014 için bir düşünceniz var mı?’ sorusuna ise,“Ben siyaseti halkımıza hizmet için yapıyorum. Bunları konuşmak henüz çok erken diye düşünüyorum” diye cevap verdi.



İlçede Cemevleri ve Camilere yaptığı yardımlarla da tanınan Ali Aksoy, “Yüzyıllardan beri ülkemizde insanlarımızla mezhep, din, dil ve ırk ayırmaksızın hoşgörü ve barış içinde yaşıyoruz. Ülkemizi ve bizi birbirine kırdırmak isteyen dış güçlerin oyununa asla gelmemeliyiz. Bu tür tuzaklara düşmemeliyiz. Ben savaşa, kavgaya karşı bir insanım ve bu bayrağın altında hepimiz kardeşçe yaşamalıyız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tahsin Tarhan Eminhaber'e Konuştu