a

Ali Acar mı? Büyük Adıyaman Buluşması mı?

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Belediye Meclis Üyesi adayları Av. Hacı Orhan, Osman Yaşar ve Mahmut Yılmaz öncülüğünde Sultangazi'nin en büyük salonu olan Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da “Büyük Adıyaman Buluşması.Birlik ve beraberlik şöleni gecesi düzenlenecek.

Düzenlenecek olan gecede ilçede siyaset yapan Adıyamanlı siyasetçiler kamuoyuna tanıtılacak. “Büyük Adıyaman Buluşması.Birlik ve beraberlik şöleni gecesinin asıl amacının ise ilçede yaşayan Adıyamanlıların büyük çoğunluğunun Ak Parti'ye oy verdikleri ve 30 Mart seçimlerinde Ak Parti'yi destekleyecekleri mesajını vermek.

CHP'nin Adıyamanlı Belediye Başkan adayı Ali Acar'da 9 Mart'ta hemşerileriyle Cebeci Parkı'nda buluşacağını duyurdu. Acar'ın buluşması 9 Mart Pazar günü saat 19.30 olarak açıklandı. Adıyamanlıların büyük bir çoğunluğunun desteğini alacağını iddia eden Ali Acar, Pazar günü ilk ciddi sınavını düzenleyeceği bu programla verecek.

“Ali Acar Adıyamanlılarla buluşuyor” başlığıyla sosyal medyada duyurusu yapılan programın bir diğer özelliği ise Hamza Yerlikaya'da yapılacak olan programla isim benzerliği.

Ak Partili siyasetçilerin “Büyük Adıyaman Buluşması. Birlik ve beraberlik şöleni”, CHP Belediye Başkan Adayı Ali Acar'ın “Başkanımız Adıyamanlılarla buluşuyor” programları kamuoyunda güç gösterisi olarak yorumlanıyor.

Tüm Yorumlar (5)
  • 02 adıyaman
    10 yıl önce
    0 0

    Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Belediye Meclis Üyesi adayları Av. Hacı Orhan, Osman Yaşar ve Mahmut Yılmaz bunlar sımdıye kadar nıye yapmadılar sımdı yapdılar bazıları adıyamn gucunu gördü sanırsam yemezler adıyamnlar ıcın sımdıye kadar kım ne yapmıs burda sımdı yapıyorlar adıyamn ısmını kullanır ya meclıs adayıdır yada akrabası başka hangı adıyamn vatandasıyla bu 5 senedır bır araya gelmısler bır cay içmişler

  • tahir tahsin
    10 yıl önce
    0 0

    Ali Acar nerede biz oradayız

  • vehbi direk
    10 yıl önce
    0 0

    Adam gibi adam Ali Acar

  • adıyamanlı hasan
    10 yıl önce
    0 0

    Ali Acar çok değerli ve dürüst bir kardeşimizdir, kendisine kefilim.

  • besnili
    10 yıl önce
    0 0

    Siz kendinizi ne saniyorsunuz a man kafa dostlar burasi istanbul sultangazi. Adiyaman degil… boyle atom parcaciklarina bolundugunuz surece degil baltaya sap; sapi sahlamlastiracak metal tanesi bile olamazsiniz….. yamyamlar gibi birbirinizi yemenizi zevkle izliyoruzz:)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yeliz Kaya bir ilke imza attı