a

Akpınar; Saadet kazanınca Sultangazi kazanacak

Saadet Partisinin Sultangazi Belediye Başkan Adayı olan Hasan Akpınar, Sultangazi’ye Sultangazili aday ve Saadet kazanınca Sultangazi kazanacak sloganlarının altını doldurmaya başladı. Uzun yıllar Sultangazi’de ikamet eden ve bölgede siyaset yapan Akpınar, ilçede yaşayan nüfusun çoğunluğu tarafından tanınıyor. Bu avantajını seçim çalışmalarına yansıtan Akpınar, girdiği her ortamda sevgi ve ilgiyle karşılanıyor.




Esentepe,  Cebeci ve Habipler ziyaretlerine belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte yapan Akpınar, bu kalabalık çalışma grubuyla adeta gövde gösterisi yaptı. İlçede Saadet Partisine olan sempatiyi sandığa yansıtmak için gece gündüz çalışan Akpınar, Sultangazi’de ki iddiasını gün geçtikçe artırmaya başladı. Vatandaşlarla selamlaşarak sıkıntılarını dinleyen Akpınar, Milli Görüş belediyecilik anlayışını anlatırken projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunuyor.




Akpınar, vatandaşlarla her ortamda bir araya geldiklerini ve  Sultangazililerin Saadet Partisine olan ilgisini bu seçimlerde sandığa yansıtacaklarını söyledi.  Milli Görüş Belediyecilik anlayışının Türkiye belediyeciliğinde bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Akpınar, “Son günlerde bakıyoruz ki halkın Saadet Partisine olan ilgisini iktidar partisi de fark etmiş. Birçok söylemlerinde Milli Görüşü kullanmaya kalkıyorlar. Ama unutmasınlar ki halkın beklentilerine bu duruşlarıyla karşılık veremezler. Halkımız Milli Görüşün tek partisinin Saadet Partisi olduğunu çok iyi biliyor. Bizim partimiz Rahmetlik liderimiz  Necmettin Erbakan’ın da dediği gibi sistem partisi değildir ve olmayı da her zaman ret etmiştir. Biz günü birlik politikalar derdinde değiliz.


Bizim derdimiz sözde değil özde büyük Türkiye’yi  kurmak ve sonrasında dünyanın refahı ve huzuru için mücadele etmektir. Siz ülkenizde birlik ve beraberliği sağlayamazsanız, dünyada güç olma söylemleriniz boşta kalır. Biz bütün halkımızın mutluluğu ve refahı için mücadele ediyoruz. İşte bu yüzden Saadet kazanırsa Sultangazi kazanır diyoruz. Yerelde sloganımız bu ama genele yaydığımızda Yeniden büyük Türkiye, yeni ve adil bir dünya düzenini hedefliyoruz. Bu nedenle Sultangazi’de Saadetin iktidarını kurmak için canla başla çalışıyoruz ve halkımızdan da destek bekliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'nin Kurucu Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği