a

Ak Parti’nin Kuruluşu Sultangazi’de Çok Farklı Kutlandı

Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümünü Baştabya Kışlası’nda düzenlediği kahvaltı programıyla kutladı.

15 Temmuz’da TSK içerisindeki FETÖ’cü teröristlerin darbe girişimini püskürten halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti 10 Ağustos’ta virgül konulmuştu. Buna rağmen bazı Sultangazililerin demokrasi nöbeti tüm hızıyla devam etti. Özellikle Baştabya ve Şehit Ahmet Öztürk Kışlaları önünde bir araya gelen Sultangazililer, demokrasi nöbetine devam etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan sosyal medya hesabından, Ak Parti’nin 15. Kuruluş yıldönümüne denk gelen 14 Ağustos’ta “Vatan nöbetini özleyenler, sabah 09.00’da simitlerimizi alıp Baştabya Kışlası’nda kahvaltımızı yapalım diyenler var mı?” çağrısında bulundu. Bu çağrıya çok sayıda partilinin yanı sıra, vatandaşlar kayıtsız kalmadı.

13900207_867267180083937_6428061666457041224_n

Sabah 09.00’da Baştabya Kışlası önünde bir araya gelen Sultangazililer sabah kahvaltısını beraber yaptılar. Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, kışla önünde gerçekleşen kahvaltıya katılanlara kendi elleriyle simit ve börek ikramında bulundu. Vatan nöbetini özleyenlerin bir araya geldiği programda Ak Parti’nin 15. Kuruluş yıldönümü de kutlandı.

İlçe Müftüsü Yusuf Sarıkaya ve Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Yıldız’ın da katıldığı kahvaltı programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, 15 Temmuz’dan itibaren günlerce demokrasi nöbeti tutan ve milli iradeye sahip çıkan tüm Sultangazililere teşekkür etti. Partisinin 15. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle 27 gün demokrasi nöbetinin tutulduğu Baştabya Kışlası’nda bu kahvaltı programını düzenleyerek sade bir programla kutlamak istediklerini belirten Suzan Dağlar Civan, “İnşallah Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu bu parti uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam eder.” Dedi. Ak Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece Türkiye’nin lideri olmadığını, tüm mazlum coğrafyaların umudu olduğuna vurgu yapan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan,  “Sayın Erdoğan 15 Temmuz gecesi vatanı için, bayrağı için, milleti için canını ortaya koyarak kurtuluşumuz için bir talimat verdi. Ve tüm vatandaşlarımız bu talimata uyarak 15 Temmuz gecesi bir destan yazdılar. 16 Temmuz’da güneş üzerimize başka doğdu. İnşallah bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ışığını hep birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Sizlerin dik duruşu sayesinde ay yıldızlığı bayrağımızı hiç kimse indiremeyecektir. “ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Suzan Dağlar Civan’dan 14 Ağustos Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.