a

Ak Parti’den Vefa İftar Yemeği

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen vefa iftarı Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda yapıldı.

 

AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı, bugüne parti ilçe teşkilatı’nda görev almış herkesi davet ettiği “Vefa İftarı” düzenledi. Programa; Milletvekili Hüseyin Bürge, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi eski İlçe Başkanı Murat Atım, bir önceki dönem ve mevcut belediye meclis üyeleri önceden teşkilatlarda görev yapmış olanlar, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe, mahalle teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

IMG_1055

CİVAN; VEFA İFTARI İSMİNİ TASVİP ETMİYORUM

 

“Vefa İftarı” programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Szuan Dağlar Civan, “Vefa İftarı” ismini tasvip etmediğini söyledi. Civan gerekçe olarak ise, Ak Parti’de vefasızlığın yaşanmayışını gösterdi. Civan, ““Ak Parti kurucuları hiçbir zaman partimize sırt çevirmediler. Kurucularımız daima bütün çalışmalarımıza katılmış ve destek vermişlerdir. Bu vefalarıyla Ak Partililiklerini her zaman göstermişlerdir. Geride kalmış insanların unutulduğu, vefa gösterilmediği bu dönemde, Ak Parti mensupları hep vefalı olmuşlardır. Bundan dolayı ‘vefa iftarı’ ismini tasvip etmiyorum” dedi.

 

ALTUNAY; HER ZAMAN BEKLEDİĞİMİZ BİR GÜN

 

“Bu yola beraber çıktık” diyen Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, “Ak Parti davası öyle büyük ki, her geçen gün güç buldu. Her zaman çoğunluğu oluşturdu. Unutturmamak, unutulmamak adına ‘vefa iftarı’ her zaman beklediğimiz bir gün.” İfadelerini kullandı.

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Kurucusu ve 6,5 yıl İlçe Başkanlığı görevinde bulunan eski İlçe Başkanı Murat Atım ve Ak Parti Milletvekili Hüseyin Bürge’de “vefa iftarı” programında birer konuşma yaptılar.

 

Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği “vefa iftarı” programına Dostluk Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği ile aynı güne denk gelmesinden dolayı katılım beklenenin altında yaşandı. Çoğu partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Dostluk Derneği’nin iftar yemeğine katıldı.

AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_0994 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1002 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1004 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1051

AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1060 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1061 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1074 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1075 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1112 AK-parti-sultangazi-ivefa iftarıIMG_1122

Tüm Yorumlar (1)
  • yine de bir vefasızlık var baksanıza olması gerekenler katılmamış oylardaki düşüşün nedeni belli olmuştur iki kişinin verdiği zarar ortadadır o iki kişi hala bir şey olmamış gibi ortalığa çıkabiliyorlar ne diyelim partiye ve ülkeye yazık oluyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Değerli Arazileri Ucuza Kapattılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.