a

AK Parti seçim çalışmalarını SKM ‘de gerçekleştirecek.

Haber Sultan Oğuz: AK Parti Sultangazi SKM Başkanlığına seçilen Süleyman Yiğitoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezimiz güçlü ekibimizle 2014 yerel seçimlerinde, milletimizle buluşacağımız, onlarla kucaklaşacağımız yer olacak. dedi.

SKM de görev yapacak isimler

SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu “ Başkan Yardımcılarımızın isimleri belirlendi ancak teşkilatımızın her kademesi görev yapacaktır. İcra Kurulumuzun isimleri, AK Parti Teşkilatlanma Birim Başkanı Mevlüt Dilek, Siyasi Hukuk İşler Birim Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topçu, Sekretarya Birim Başkanı Nergiz Koçer, Tanıtım Medya Birim Başkanı Cemalettin Çelebi, Program sorumlusu Alihan Genç, olacaktır.
Seçim Koordinasyon Merkezimiz Deniz Feneri vazifesini görüp, birimler arası ahengi uyumlu koordinasyonlu bir merkez olacaktır.

4 AYIN PROGRAMI HAZIR

Açılışımızı gerçekleştirdikten sonra, milletvekilleri, belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları nezdinde görevlendirilen isimlerle günlük ziyaretlerin yapılacağını açıkladı. Seçim propaganda dönemi de dâhil olmak üzere önümüzdeki 4 ayın tamamının gün gün, saat saat programlandığını belirten Yiğitoğlu, çalışmaların
program sorumlularıyla kapsamlı olarak planlandığını söyledi.

50 bin ev sohbeti gerçekleştirip p'e varan seçmen kitlesini hedefliyoruz

Bu seçimin sonuçları hem ülkemizin, hem de bölgemizin kaderini belirleyecek. Seçim döneminde halkımızla temas kurarken anlatacağımız birçok şey var. Ulaşım, sağlık, eğitim, altyapı konularında bu ülkeye büyük hizmetlerde bulunduk. Boynumuzu öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Milletimize çalım atmadık. Söylediklerimizi yaptık, yapamayacaklarımızı da söylemedik. Bunları tek tek Esnafları, Okulları, Ev hanımlarını, Gençlerimize, Mobil AK Nokta’da, üyelerimizi, dershaneleri, ulaşa bileceğimiz her vatandaşa anlatacağız. Hedefimiz Sultangazi’de seçmen sayısını p lere çıkarmak.

SKM ne zaman açılıyor?

Genel Merkezin talimatı üzere Sultangazi Belediye Başkan adayı belli olduktan sonra seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirip, çalışmalarımızı sahalarda teşkilatımızın her kademesi görev alarak başlatacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Karla Mücadeleye Hazır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.