a

Hedefimiz Tek Başına İktidar

Ak Parti İstanbul Milletvekili aday tanıtım programında konuşan İl Başkanı Selim Temurci, tarihi bir kararın arifesinde olduklarını söyledi.

 

Ak Parti’nin hiçbir zaman güçsüz olmadığını belirten Temurci;  “Aziz milletimizin istiklal ve istikbalimiz için vereceği tarihi bir kararın arifesindeyiz. 14 yıl içerisinde tarihi dönemeçler, kritik yıllar, kritik günler – saatler, hatta kritik zamanlar oldu. Bu zor dönemeçlerin, kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. Bu zor günlerin belki de en önemlisi, Kurucu Liderimizin ‘bu şarkı burada bitmez’ diyerek yola çıktığı o günü hatırladığımızda. Biz hiçbir zaman güçsüz olmadık. Biz, milletle mücadeleyi kendine görev olarak addetmiş, darbeyle, millete kumpasla milletle mücadele edenlere hep şunu söyledik: Biz, ‘Bir yanağına vur ötekini çevirsin, kusura bakmayın; öyle yanak bizde yok’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu, sağlam iradesini kendine ilke edinmiş bir hareketin mensupları olarak İstanbul’da siyaset yapıyoruz. AK Parti hareketi, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ifadesiyle konjonktürel şartlarda çıkmış konjonktürel bir hareket değil, yine Başbakanımızın ifadesiyle ‘Selçuklu, Osmanlı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti nasıl süreklilik çizgisi gösteriyorsa, biz de aynı ruh ve heyecanla tarihin içinde yürüyen, tarihin özneleriyiz’ diyen bir harekettir” dedi.

 

En Güçlü Selamı İstanbul’dan Vereceğiz

 

Her seçimin siyasi tartışmalar açısından yoğunlaşacağı bir eksen olduğunu, bu seçimin ekseninin de “terör” olacağını düşündüğünü dile getiren Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Bizim için, teröre bağlı bütün planlar; Gezi neyse, 17 Aralık neyse, 25 Aralık neyse, oradan ne hedeflenmişse, şu anda Türkiye’de hedeflenen aynı şeydir. Onların AK Parti düşmanlığı, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, aslında güçlü bir Türkiye istememelerinden kaynaklanıyor. Güçlü Türkiye isteyen bizler, önümüzdeki dönemde en güçlü selamı İstanbul’dan teşkilatımızla birlikte vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Fırsatı En İyi Şekilde Değerlendireceğiz

 

Temurci, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Şu son birkaç ayda milletçe, koalisyonunun kendisinin de değil, sadece bir ihtimal olarak belirmesinin bile ülkeye nasıl maliyetler hazırladığını milletçe bir kere daha yakından gördük. Gördük ve milletçe ders aldık. Elbette AK parti olarak biz de özeleştirimizi yapıp derslerimizi aldık. 7 Haziran’ın bizim önümüze koyduğu çok önemli bir fırsat var. O da 1 Kasım seçimleridir. O fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim için 1 Kasım demek, milletimizin renkleri ve mezhep üzerinden siyaset yapmadan, yeniden 78 milyonu kucaklayacağımız tarihtir. 1 Kasım, bizim askerimize, polisimize kurşun sıkanlara bir şey söylemeyip, Türkiye Cumhuriyeti ordusuna ve polisine ‘silah bırak’ diyenlere kırmız kartı göstereceğimiz tarihtir.”

ak-parti-istanbul-il-başkanı-selim-temurci-

Hedefimiz Tek Başına İktidar

 

 “1 Kasım, yeniden bu ülkede karışıklık isteyen, hortumlama isteyen, başbakanların medya patronlarının karşısında el pençe divan durduğu Türkiye’yi isteyenlere vereceğimiz cevabın adı olmalıdır. Bu cevabı en iyi İstanbul teşkilatı verir. Yüzde 25 oy aldığı halde, yüzde 60’lık bir blok oluşturarak ve adeta kardeşin karşısına kardeşi koyanlara, kutuplaşmayı artıranlara cevap olacaktır 1 Kasım. 35 gün koalisyon görüşmesi yaptıktan sonra ‘bize koalisyon önerilmedi’ diyen CHP’nin şaşkın siyasetine, MHP’nin her şeyden kaçan, her şeye hayır diyen siyasetine cevap olacak 1 Kasım. İstanbul’da aday adayı olarak başvuran 605 arkadaşımızın hepsi burada. 3 bölgede Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz hazır, 39 ilçemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bütün arkadaşlarımızın sorumluluğu 88 adayımızın omuzlarında. Görevimiz, hedefimiz, partimizi yeniden tek başına iktidar yapmaktır. AK Parti’nin kaderi, Türkiye’nin kaderidir. Buna göre, bunu bilerek çalışacak ve 1 Kasım’da, ‘Yeniden İktidar, Yeniden Yeni Türkiye’ diyeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Emniyet ve valiyi göreve davet etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.