a

Emniyet ve valiyi göreve davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 58 gündür yoğun bakımda olan Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret ettiler.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Ahmet Emre Çavuş’u tedavi gördüğü Cerrahpaşa Hastanesi’nde ziyaret eden Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül, Çavuş ailesine geçmiş olsun dileklerini bir kez daha ilettiler.

mustafa sarıgül

İlk olarak Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cerrahpaşa Hastanesi’nde Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret ederek, son durumu hakkında doktorlardan ve Çavuş ailesinden bilgi aldı. Olayın yaşandığı günden bu yana Çavuş ailesini yalnız bırakmayan Sarıgül, maddi ve manevi her zaman ailenin yanında olacağını belirtti.

 

Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 58 gündür yoğun bakımda olan Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret etti. Bir süre anne Zeynep Çavuş ve baba Bülent Çavuş ile görüşen Gürsel Tekin burada gazetecilere yaptığı açıklamada faillerin neredeyse 60 gün geçmesine rağmen yakalanamadığını hatırlatarak “Polis hergün geliyor hastayla ilgili ifade almak için. Bunun ötesinde bölgede çeşitli iş yerlerinin kameraları var. MOBESE sistemlerine rağmen olayı işleyeni bulmakta eksiklik var. Emniyet ve valiyi göreve davet ediyorum. Bir başka yurttaşımızın yaşamaması için öncelikle yapmamız gereken hepimizin silahları toprağa gömmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

unnamed

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir Bayram Daha Geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.