a

Ak Parti Finalde Sultangazi'yi İnletti

Sultançiftliği Mahallesi'nde başlayan ‘Sevgi Yürüyüşü’ne İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit,AK Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok büyük bir halk kitlesi katıldı.


Sultangazi’nin tüm caddeleri  boyunca süren yürüyüş, AK Parti’nin gövde gösterisine dönüştü.
2000 kişinin katılımı ile gerçekleşen ve adeta bir sevgi seline dönüşen yürüyüş Sultançiftliği irtibat bürosu önünden başlayarak kortej halinde Cebeci Caddesi üzerinden Esentepe, 50.yıl, İsmetpaşa Mahallesine kadar sürdü. AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay,  evlerinin pencere ve balkonlarından el sallayan seçmenler ile esnafları selamladı.


Yürüyüş mitinge dönüşürken, yürüyüş sonrası Belediye Başkanı Cahit Altunay  17 km yürüyen sevenlerine kısa bir konuşmada yaptı. Altunay’ın konuşma yaptığı sırada partililer yoğun alkış eşliğinde tezahüratta bulunarak konuşmaları sık aralıklarla kesildi.

Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay ise partililerin göstermiş olduğu sevgi seli karşısında duygusal anlar yaşadı.

Altunay “Bugün gerçekleştirilen bu yürüyüşteki tablo, 30 Mart akşamının bir müjdecisidir. Bu sevgi seli karşısında duygulanmamak elde değil, ben bizleri yalnız bırakmayan tüm büyüklerimize ve partililerimize çok teşekkür ediyorum.

Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, teşkilatımızın her kademesinde görevli parti emektarlarımızla birlikte bir süreç yaşadık. Elhamdülillah bir gün sonra, yani 30 Mart akşamı Sultangazi’de % 60’ın üstünde bir oy alacağımızın göstergesi ile karşı karşıyayız. Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe Sultangazi’de önümüze çıkacak olan tüm engelleri aşabileceğimizi gösterdik.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazililer Ak Parti Mitingine Yoğun İlgi Gösterdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.