a

BAŞKAN KESKİN: “ZAFER PARTİSİ BİRLİKTELİK NOKTASIDIR!”

Zafer Partisi Sultangazi Kurucular Kurulu Başkanı Kürşat Keskin, İlçe Başkanı Ahmet Aykuteli ile birlikte ilçe başkanlığında İstanbul Manşet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu. Başkan Keskin “Zafer Partisi birliktelik noktasıdır!” dedi.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi açıklamalarda bulunan Keskin özetle şunları söyledi: “Yaklaşık iki aydır ilçemizde teşkilatlandık. Zafer Partisi’nin öncelikli sevdası Türk Milliyetçiliği olmak ile birlikte Vatan ve Bayrak’tır. İki aydır çok büyük bir kitleye ulaştık ilçemizde. Her geçen gün üye sayımızı arttırıyoruz. Belediye Başkan Adaylığı ve Meclis Üyeliği için partimizden aday olmak isteyen isimler geliyor. Yoğun görüşmelerimiz sürüyor. Zafer Partisi kesinlikle kafatası milliyetçisi değildir. Din, dil, ırk ayrımı yapmıyoruz. Vatan ve Bayrak sevdalısıyız. Vatanını ve Bayrağını seven bizim için kıymetlidir. Halkımızı bir çayımızı içmek için ilçe başkanlığımıza bekliyoruz. Artık kutuplaşmaktan bıktık, burayı kaynaşma noktası olarak görsünler. Zafer Partisi birliktelik noktasıdır. Kavgacı mizaçtan uzak duralım.”

İlçe Başkanı Ahmet Aykuteli ise “Sultangazi’de sığınmacılar noktasında büyük sıkıntılar var. Asgari ücret 12 bin 500 TL ama kiralar 15 bin TL civarındadır. Bunları düzeltmek istiyoruz. Vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz.” dedi.

ZAFER PARTİSİ SULTANGAZİ’DE GÜÇLENİYOR

Her geçen gün üye sayısını arttıran Zafer Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı iki ay önce ilçede teşkilatlandı. İlçe Başkanı olarak Ahmet Aykuteli atanırken partinin Kurucular Kurulu Başkanlığını Kürşat Keskin üstlendi. Keskin 29 yıldır Uğur Mumcu Mahallesi’nde yaşadıktan sonra halen Sultançiftliği Mahallesi’nde ikamet ediyor. Elazığlı olan Keskin Tekstil sektöründe iş insanı, lise mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır. Daha önce hiçbir siyasi partiye üyeliği bulunmayan Keskin Sultangazilidir, Türk Milliyetçisi duruşu ile siyasette var olduğunu söylüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

ZAFER PARTİSİ SULTANGAZİ’DE SAHALARA İNDİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.