a

Ak Kadrolar Tek Yürek Olarak Bu Başarıya İmza Attılar

Ak Parti Milletvekilleri Sultangazi’ye teşekkür ziyaretinden bulundular.

 

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den İstanbul Milletvekili seçilen Ahmet Hamdi Çamlı, Şirin Ünal, Fatma Betül Kaya, Marker Eseyan, Durmuş Ali Sarıkaya, Fatma Benli, Haydar Ali Yılız ve bazı Milletvekili adayları Sultangazi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları hazır bulundu.

unnamed (1)

Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Ak Parti gibi büyük bir ailede çalışmaktan dolayı onur duyduğunu söyledi. Ak kadroların tek yürek olarak Sultangazi’de büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Civan, Milletvekillerine, Milletvekili adaylarına ve tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Teşekkür ziyareti programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendi sesinden Sezai Karakoç’un “Sürgün ülkeden başkentler başkentine” şiiri dinletildi.

Tüm Yorumlar (1)
  • erkam
    9 yıl önce
    0 0

    Emin Yeşil sultngazide doğruları soyleyen sen kaldın bari sen yapma herkes biliyor sultangazıde odun koysan ak partı dıye secılır ve bugunku oyu alr yan zafer falan fılan sultangazı teskılatının avuntusu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Suç makinası elemanları ile birlikte yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.